Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мунир во Валенсија.
Меси почувствувал болки во пределот на јајцата и моментално прави тестови да се утврди шо му е.
Уствари, знам што му е. Следуваат натпревари со репрезентацијата и сега ќе има многу "повредени". :D

Мунир во Валенсија.
Меси почувствувал болки во пределот на јајцата и моментално прави тестови да се утврди шо му е.
Уствари, знам што му е. Следуваат натпревари со репрезентацијата и сега ќе има многу "повредени". :D
Ааа Меси па кур (jajцата) го боли.. ако сака ќе игра ако сака не :D
Со Пако само каквов напад и средина ќе имаме, па па па. Со трансфериве летово најмногу изгуби Рафиња, он ќе биде дирекна замена за Меси, а Меси 3 утакмици не игра у цела сезона. Не верувам дека у средина ќе добива шанса пред Денис и Гомес, а место Нејмар, Арда ќе си игра..
Умтити е ѕвер, со Пиќе многу добро се снаоѓаат, Маскерано може полека да се спрема за во пензија, ги има годините, ништо чудно наредно лето да не напушти :)
Роберто е многу добар, многу, не сум верувал дека ова ќе го кажам за него. :D До сеа не сме имале проблем, само страв ми е против појаки играчи како ќе се снајде дефанзивно..

Некој ќе добие отказ денес... :)
CrCvX-jXYAAHAov.jpg:large

Роберто ќе го видиме против Атлетико како ќе се снајде за неколку недели.

Официјално е, 32 милиони за Пако, а Мунир на позајмица во Валенсија со можност за откуп 12 милиони

Ептен целосен состав имаме оваа сезона. Не ми е јасно што се случува со Видал се надевам дека ќе добие шанса

Последно уредено:
Купот на пример треба нонстоп втора постава да го игра , барем додека играме со ботски екипи од рангот на Понфедерина или Алкоркон. Во другите утакмици ротации зависно од резултатот , али на пример ако имаме 3-0 на полувреме треба да вади барем еден од триото во вторите 45 минути.

Топои е составот. Квалитет на секоја страна. Супер ширина за ротации. Само да не служи среќата да нема поозбилни повреди кај главните играчи.

Уба сликата само мали поправки.

Маске сеуште е првотимец.
Гомес е замена за Ракитич а Денис за Иниеста, и по играта и по конституцијата.
Главна замена за Бускетс ќе биди Роберто а после него Ракитич. Маске никогаш повеќе нема средина за нас да изигра.

Ептен целосен состав имаме оваа сезона. Не ми е јасно што се случува со Видал се надевам дека ќе добие шанса
Видал е многу офанзивен, остава дупки во одбрана, па против екипи што играат висок пресинг е опасно тоа, иначе за напред е одличен. Против бункер екипи Видал треба да игра прва, ќе ги растури по страна, страшно се уфрлува, ист тип на играч како Алвеш.

Скоро сите страни каде што го објавуваат составот за новата сезона, го ставаат Умтити прв состав. :facepalm:
Нека не се губат, попрво би го исфрлил Пике од составот, отколку Маскерано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom