Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Конечно после толку години. Го замразив Колина поради ова, уништи една магична претстава од страна на Роналдињо и компанија во Лондон. Најмногу ме нервираше што никој, баш никој не ја спомна оваа грешка ни по натпреварот ни годините потоа.

Конечно после толку години. Го замразив Колина поради ова, уништи една магична претстава од страна на Роналдињо и компанија во Лондон. Најмногу ме нервираше што никој, баш никој не ја спомна оваа грешка ни по натпреварот ни годините потоа.

Чим си признал, пола му се простува. :)

Шегата настрана, во право си, да беше грешка во корист на Барселона, ќе се прераскажуваше со години. Вака кога Барса е оштетена сите забораваат на тоа...

Пјанич најверојатно во Јуве. Догодина ќе плачеме затоа што сме го испуштиле, а лесно можевме да го земеме :D

Цар :D

Lionel Messi je u jednom od brojnih intervjua objasnio zbog čega je pustio bradu. Razlog ima veze s činjenicom da je Diego Maradona svaku svoju titulu u dresu Argentine osvojio dok je imao dugu bradu. "Jednostavno se ne mogu obrijati, saigrači mi ne bi dozvolili", kroz smijeh je rekao Messi. Inače, Argentina je prvi favorit za osvajanje turnira koji se održava povodom stogodišnjice prve Copa Américe.

Иначе Пике ги заќути навивачиве што му свиреа, дури после голот му го скандираа името :icon_lol:

Халиловиќ очигледно е почнат да се ркева во облаци. Прво се налутил оти не го земале за Европсково, сега прочитав дека ништо од трансферот во Валенсија бидејќи барал преголема плата која Валенсија не сакале да ја платат.
Треба некој да го спушти малку на земја.

Пјанич и официјално во Јувентус, можно е и Маскерано да го земат.
Тоа веројатно би значело дека Погба си оди, а негова дестинација би била Реал.

Халиловиќ очигледно е почнат да се ркева во облаци. Прво се налутил оти не го земале за Европсково, сега прочитав дека ништо од трансферот во Валенсија бидејќи барал преголема плата која Валенсија не сакале да ја платат.
Треба некој да го спушти малку на земја.

Секој ќе го спушти на земја ако не се поправи некое кило. Буквално го летат како ветрушка низ теренот , единствено брзината и дриблингот му се јака страна , и на контри е убитачен. Али во Спортинг тоа му одеше во прилог зошто сите му тргнуваат канонада на Спортинг , да го видеме во Барса каде 90 % од противниците играат на 30 метри пред голот па треба да се пробива.

Далеку е уште Халичович од Барса материјал, И да дојде ќе биде замена на веќе завршени утакмици.

И Нејмар беше ветрушка ;)
Добар е Халилович, не заебавајте, уште е детиште. Дека е дигнат, дигнат е, ама од фудбалски аспект е многу голем талент сеа за сеа, ќе видиме натаму. Добра сезона имаше во Хихон, уште 1-2 во Валенсија и може да се зима кај нас.

П.С. Што плачете по Погба, не ни треба. Уште е тука кралот Иниеста. Има време за такви играчи :)

Абе ние Кутињо да си го земеме би било прекрасно ама тешко.И дај нека се фокусираат да го донесат Ерик Дајер,топ е детето,за одбрана кај нас би бил идеален и плус знае со топка.Ептен голема желба ми е.Нека баталат да се влечат по тоа циганчето Маркињос,не дека е лош ама мислам дека е преценет и ми нема фаца некако :вонзем:

Пу пу машала

Ck9cFYmWEAAY1pY.jpg

Barcelona could have 98M transfer budget this summer: 60M yearly budget, plus 8M from Bartra sale, plus 30M from Pedro sale. [sport]

Barcelona could have 98M transfer budget this summer: 60M yearly budget, plus 8M from Bartra sale, plus 30M from Pedro sale. [sport]
E кај ќе се потрошат, кога планираат само 1 штопер и напаѓач?
Ваљда ќе зимаат и лев и десен бек и плус Денис.

90 милиони за денешни услови на трансфери не се воопшто многу за Штопер и напаѓач особено. Се разбира за оние поквалитетните играчи.

Па 30-35 ќе одат за Умтити.
За напаѓач последни информации е дека сакаат Гамеиро да го земаат ама максимум да платат 25 милиони, а Севиља бара 40.
Остануваат пари за уште еден играч за на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom