Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Каква утакмица - страшна утакмица! Ме нанервира жолтово копиле Гуидети, прво ја првоцираше публикава, а после се нафрли на играчиве, требаше Маскерано да му ги измести малце коските. Второво полувреме беше друга приказна, се истури гневот на терен и буквално ги измочавме :ojeaa:
Кога нас како навивачи на Барса, што сме навикнати да гледаме вакви перверзии врз другите тимови, ова не изненади и викаме дека е едно од најдобрите полувремиња, можам да замислам фановиве од другиве екипи како реагирале на ова :D
Ако продолжиме вака дефинитивно немаме конкуренција, иако одбранава чкрипи, се друго е перфектно. Ги гледав и Баерн неколку пати и можам да кажам дека сме за класа подобри :icon_mrgr:

Visca el Barca!

Барселона игра фудбал кој не може да се дефинира. Ја кренаа летвата на високо ниво. Не сум видел некој да има изиграно ваков маестрален натпревар. :cuc:

На БТ спорт презентерката ова го напишала на твитер
Lynsey Hipgrave ‏@lynseyhipgrave1 Feb 15
Think that Messi pen is so disrespectful more I see it. Just let Suarez take the pen if you want to be such a good team mate.

Нормално партали ја напрајле :D

#IniestaOUT卐 ‏@juanalbert098 Feb 15
**** off you ****ing titbag we need sandwiches not opinions you slag

Forest Echo ‏@ForestEchoNews Feb 15
And ladies and gentlemen, this is why we don't hire any females unless we need our ***** sucked or our food cooked.

Martyn Macintyre ‏@MartynMacintyre Feb 15
@lynseyhipgrave1 This is why women should stay in the kitchen and keep their mouth's shut or around my ****

MÖ ‏@SheikhItHaris Feb 15
Haha honestly no one cares what you think cos you have a pair of tits

За еден саат играме натпревар против Хихон.[DOUBLEPOST=1455727256][/DOUBLEPOST]Составот:
12733623_1137103816314485_8355620941014976835_n.png

На клупа: Тер Штеген, Бартра, Вермален, Алвес, Маскерано, Иниеста, Мунир.

Последно уредено:
Заебан стадион е Ел Молинон, очекувам силен притисок од публиката. Да се надеваме дека добро ќе почнеме од почеток, сериозно да си ја сфатат работата :D

12688332_1137114152980118_1804763913927120757_n.jpg

Мора трет гол оти овие се испозапалија.[DOUBLEPOST=1455734955][/DOUBLEPOST]Уште кога го видов Суарез дека ќе шутира , знаев. Незнам кој кур им е со пеналите годинава.

Уште Суарез фалеше пенал да промаши. :icon_lol:

Мора да вежбаат пенали , ова не е нормално.

Каков гол :pijani:[DOUBLEPOST=1455735849][/DOUBLEPOST]Suarez equals Napoli's Higuain as players with most league goals in top 5 leagues so far this season (24) #fcblive

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom