Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова слободно може да се каже дека беше најперфектната утакмица на Барса , у последните 10 години.
69642e482b5acd0e07285bd664498092.gif

No what? Утакмицата или Суарез?

Едит : Не видов дека си цитирал само дел. Па океј можда не цела , али второ полувреме дефинитивно. Не памтам јас кога играле толку перфектно.

No what? Утакмицата или Суарез?

Едит : Не видов дека си цитирал само дел. Па океј можда не цела , али второ полувреме дефинитивно. Не памтам јас кога играле толку перфектно.

Не беше толку перфектно колку што беше атрактивно.
Секако капа доле за тоа што го правеа полувремево. Ги извадија од патики. Ќе ги сањаат вечерва овие.

Па океј , за мене тоа е перфектно. Селта беше импотентна цело второ полувреме освен еден или два јалови шута. Со самото тоа што си дозволија да прават вакви атракции на официјален меч за битни три бода , ги подига на нов левел. Цел свет им се поклонува моментално , од фудбалски експерти и аналитичари , светски фудбалери и други спортисти , до обични фанови.

Штета шо го искористија пеналчето против Селта , требаше финтата за со Реал да ја чуват , појако ќе беше. :D

Сега следува одложениот меч против Хихон на гости , и со Лас Палмас дома . Потоа ЛШ со Арсенал .

Аууу што гледавме во второ полувреме,особено последни 20 мин уште не ми се верува.. ова веќе ги надминува сите граници,перфекција од фудбал :cuc::cuc::cuc:, се додека ова трио е желно за фудбал и титули мислам дека ќе нема кој да не сопре.. :icon_mrgr:

Со Хихон мора да тепаат и да отидат на плус 6/7 од Атлетико/Реал.

Одличен натпревар, права фиеста. Не знам дали забележавте имаше неколку македонски знамиња на трибините.

Распоредот до крајот на сезоната е ептен лесен, освен тоа Реал и Атлетико играат и мегусебен дуел така што би требало да ни се случи катастрофа за да не освоиме Примера и оваа сезона.

Не знам дали приметивте ама дури и официјалниот телоп заеба работа, кога даде Ракитиќ гол го пишаа како гол на Суарез, којзнае шо правеле во режија, хаос стана се живо и диво.
А овие последните 20-30 минути беа фантазија, дефинитивно најдобрите и најзабавните минути откако е тројкава напред, за повеќе не зборувам.

До натпреварот со Реал треба да ја задржиме оваа разлика , Атлетико и Реал имаат меѓусебен меч . Затоа не смее да се дозволи кикс во следните натпревари за да финишот во Примера да биде релаксиран .

Само да се здрави МСН, Бускетс и Алба па двојна сигурно ќе има, а ако се темпира формата како лани зошто да не и тројна.

Како што вели тој рускиот коментатор: смотрим и наслаждаем сја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom