Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.601
- Поени од реакции
- 39.841
ито во 80 та минута
И минатото коло во 87ма и 90та. Следното им е со Селта во гости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ито во 80 та минута
не баш, Барса загуби поени на гости кај Валенсија, Севиља и Селта. Може да се каже само дека Депортиво и Еспањол се само лоши резултати.Да само што разликата е што реал кикснува со потешките противници, додека пак ние кикснуваме на некој полесни утакмици, додека пак дерби утакмиците ги играме одлично со исклучок на утакмицата со Севиља иако и таму можеше да се извади барем бод..
Да да ги заборавив Селта, со Валенсија и Севиља беше на нивни терен, добро е тоа што дерби утакмиците сега ги играме на домашен терен што претставува некоја предност, ако сакаме да ја задржиме титулата не смееме да си дозволиме киксови на домашен терен како што беше утакмицата со Депортиво.не баш, Барса загуби поени на гости кај Валенсија, Севиља и Селта. Може да се каже само дека Депортиво и Еспањол се само лоши резултати.
За разлика од тоа Реал има неколку киксови и на домашен терен.
Никој не се замара со Атлетико, ќе ни ја лапнат титулата пак како пред 2 години
Пазете го вие Реал шо прави, во меѓувреме Чоло и компанија со победи од 1-0 стасаа на прво место онака ко од шала.
Обично термините се закажуваат месец дена унапред, според тоа претпоставувам дека тоа е конечниот термин, како што гледам до 22 коло е направен конечен распоред и не би требало да се мењаат тие термини.Пред 2 недели купив визер карти за барселона 30.01 - 02.02 и Барса Атлетико го преместиле од 31 на 30 во 4 сато дали е можно пак да се смени датумот или часот?
Баш ми е криво ама ти кажав дека тоа може да се случи. Ако ништо друго ќе се прошеташ градот е прекрасен.Пред 2 недели купив визер карти за барселона 30.01 - 02.02 и Барса Атлетико го преместиле од 31 на 30 во 4 сато дали е можно пак да се смени датумот или часот?
То е ќе пробам да го сменам лето ако можи[DOUBLEPOST=1452091025][/DOUBLEPOST]Баш ми е криво ама ти кажав дека тоа може да се случи. Ако ништо друго ќе се прошеташ градот е прекрасен.
Страв ми е пак да не го сменат оти еве изгледа има можност да се промени летот, од визер има лет 26-30 што се враќа во 9 и 45 па ако е натпреваров е на 30 во 4 часот ми одговара само ако го сменат пак за во 20:45 скроз ќе ме заеба..Обично термините се закажуваат месец дена унапред, според тоа претпоставувам дека тоа е конечниот термин, како што гледам до 22 коло е направен конечен распоред и не би требало да се мењаат тие термини.
То е ќе пробам да го сменам лето ако можи[DOUBLEPOST=1452091025][/DOUBLEPOST]
Страв ми е пак да не го сменат оти еве изгледа има можност да се промени летот, од визер има лет 26-30 што се враќа во 9 и 45 па ако е натпреваров е на 30 во 4 часот ми одговара само ако го сменат пак за во 20:45 скроз ќе ме заеба..