Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кога врне истура, се повредил и Серхи Роберто

Стварно не ми е јасно како се повреди Роберто, ја ништо не видов, или тоа стримот ми е со лош
квалитет.

Фалеше уште Роберто да се повреди се надевам не е нешто сериозно . :несвест:

Иниеста не е рехабилитиран , без средина сме .[DOUBLEPOST=1445370617][/DOUBLEPOST]Се разбуди Ракитиќ :aplauz:

Последно уредено:
Буски потсеќа на најдобрите денови, мислам дека само тој игра подобра сезона од ланската.

Суарез очај.

Според првичните информации Роберто само почуствувал болки во препоните и ќе е на располагање за наредниот натпревар...
Не го гледав натпреварот, ги видов само головите.Неј е вистински лидер кога го нема Меси во тим. Раќитич ЅВЕР!

Убав транспарент имаа вчера навивачите на Баерн. Сум читал дека влезниците за натпреварите од Премиер лига се многу скапи а слично е и со Барселона, за било кој меч од Примера карта со пристоен поглед неможе да се најде под 50е

Sad news reaching us this morning: Johan Cruyff has been diagnosed with lung cancer #AnimsJohan

Ако има некој заинтересиран да оди на мечот Барса - Виљареал нека ми пише во пп, би требало сето тоа да кошта околу 300е

Lung Cancer ти е најсрање канцер ко шо знам од кој нема бегање..............Ама нели чуда се случуваат.

Ако има некој заинтересиран да оди на мечот Барса - Виљареал нека ми пише во пп, би требало сето тоа да кошта околу 300е
Кај е седиштето? Ако е во прв прстен одиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom