Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е ако може да играат од Јануари и во ЛШ...Арда многу ќе значи во тој тим на ротација, кога ќе се судриме со најдобрите тимови во ЛШ.. Дотогаш нема да имаме проблеми во групите...

"El Mundo Deportivo" navodi da su iskusniji igrači u Barçinoj svlačionici razočarani sudijskim kriterijima u prva dva ligaška kola i smatraju da će biti gotovo nemoguće odbraniti ligašku titulu u ovoj sezoni. Slična je situacija bila u sezoni 2011/12, kada je Guardiola u decembru/prosincu dao zanimljivu izjavu: "Ova Liga se ne može osvojiti."

Ова малце и мене ме плаши, само тие можат да не спречат да ја освоиме примера.

"El Mundo Deportivo" navodi da su iskusniji igrači u Barçinoj svlačionici razočarani sudijskim kriterijima u prva dva ligaška kola i smatraju da će biti gotovo nemoguće odbraniti ligašku titulu u ovoj sezoni. Slična je situacija bila u sezoni 2011/12, kada je Guardiola u decembru/prosincu dao zanimljivu izjavu: "Ova Liga se ne može osvojiti."

Ова малце и мене ме плаши, само тие можат да не спречат да ја освоиме примера.
Точно. Виде Меси кога го промаши пеналот не му дадоа уште еднаш да шутира. Абе све ќе напраа Барса да не земе...

Јас сфаќам дека имаше неколку грешки со Малага во кои бевме оштетени, ама после 2 кола да се каже дека нема да ја освоиме лигата заради судиски грешки, во најмала рака е несериозно. :icon_mrgr:
Освен ако ова не е некоја игра за ослободување од притисок, односно наметнување притисок врз судиите да бидат внимателни и да не смеат да не оштетат (Мурињо style). :icon_lol:

Не сум омекнат. Се трудам реално да гледам на работите. Има многу судиски грешки против нас. Не е тоа ништо ново. Не е нешто што започнало оваа или претходната година. Отсекогаш е така. Исто така и има судиски грешки кои одат во наша корист. И тоа е отсекогаш.

Не сум омекнат. Се трудам реално да гледам на работите. Има многу судиски грешки против нас. Не е тоа ништо ново. Не е нешто што започнало оваа или претходната година. Отсекогаш е така. Исто така и има судиски грешки кои одат во наша корист. И тоа е отсекогаш.
Многу се дружиш со мадридистиве, те навлекле на франкоизмот :D Шала на страна, судиски грешки во наша корист се 1% спрема 99% против.

Да си ја повратиме формата што ја имавме од Јануари-Јуни , тешко дека постои тој судија што ќе може да не оштети. И Посејдон е моќен ама надвор од морето може да смука само.[DOUBLEPOST=1441338630][/DOUBLEPOST]Која само компарација човече:pos::pos::pos:

Гледав Одисеј не ми замерувајте.

:pos:

Sergio Agüero (Manchester City): "Pošto mi je Leo najbolji prijatelj uvijek dijelimo sobu noć prije utakmice s reprezentacijom, i tako je od 2005. godine."

"On može vrlo brzo zaspati, i strašno ga iritira kada ga probudim s preglasnim TV-om, ili vibracijom mobitela, ponekad moram na prstima otići do WC-a da ga ne bih probudio (smijeh)."

"Nedavno je fitness trener koji organizira gdje ćemo spavati, predložio jednokrevetne sobe za svakoga, a Leo je na to dodao 'sve je to u redu, ali Sergio i ja smo u istoj sobi'."

"Kada jedan od nas nije tu i ne prisustvuje utakmici, obično budemo sami u svojim sobama. Zadnji put kad se to desilo i kad Leo nije bio tu, poslao mi je poruku i pitao me: 's kim su te odredili u sobi?' na što sam ja odgovorio 'ne brini o tome ljubavi, sam sam', a on je uzvratio 'ne pomišljaj da me prevariš' (smijeh)."

Sho vi e be vas dvajcata vo posledno vreme. Posebno Che. Mnogu si omeknat ebate.
Ne skinaa sudiite lani cela sezona a i ovaa pochnuvaat pak so istoto mora pritisok da se izvrshi.
Не ме викај мекуш бе, она така ме викаше...

А сериозно, две кола поминаа, имаме досуден пенал и минатата утакмица да триста глупости направи судијана, кој ако не се лажам мислам дека на Спортклуб коментаторон рече дека му е втора сезона во Примера, јебеш га, се нагуби типот тотално на таа утакмица, ама како шо рекоа погоре, да вратиме ние формата од јан-јуни, триесет судии не ги спасуваат противниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom