- Член од
- 9 март 2009
- Мислења
- 999
- Поени од реакции
- 392
Ќе можат да ги регистрираат за втората фаза, а до тогаш немаат право на настап.Што е со Арда и Видал? Немаат право да играат во ЛШ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе можат да ги регистрираат за втората фаза, а до тогаш немаат право на настап.Што е со Арда и Видал? Немаат право да играат во ЛШ?
Мислам дека за нокаут фазата има нова регирстрација, ваљда двајца ќе отпаднат за они да влезат.Што е со Арда и Видал? Немаат право да играат во ЛШ?
Точно. Виде Меси кога го промаши пеналот не му дадоа уште еднаш да шутира. Абе све ќе напраа Барса да не земе..."El Mundo Deportivo" navodi da su iskusniji igrači u Barçinoj svlačionici razočarani sudijskim kriterijima u prva dva ligaška kola i smatraju da će biti gotovo nemoguće odbraniti ligašku titulu u ovoj sezoni. Slična je situacija bila u sezoni 2011/12, kada je Guardiola u decembru/prosincu dao zanimljivu izjavu: "Ova Liga se ne može osvojiti."
Ова малце и мене ме плаши, само тие можат да не спречат да ја освоиме примера.
Многу се дружиш со мадридистиве, те навлекле на франкоизмотНе сум омекнат. Се трудам реално да гледам на работите. Има многу судиски грешки против нас. Не е тоа ништо ново. Не е нешто што започнало оваа или претходната година. Отсекогаш е така. Исто така и има судиски грешки кои одат во наша корист. И тоа е отсекогаш.
Не ме викај мекуш бе, она така ме викаше...Sho vi e be vas dvajcata vo posledno vreme. Posebno Che. Mnogu si omeknat ebate.
Ne skinaa sudiite lani cela sezona a i ovaa pochnuvaat pak so istoto mora pritisok da se izvrshi.