Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека Педро во Челзи ќе има ист третман како Филипе Луис лани, како Педро Леон во Реал кога Мурињо беше тренер, како Кварезма во Интер кога Мурињо беше тренер.

Barcelona sources think that Alba, who is recovering from a thigh muscle injury, will be available for Sunday's game against Athletic [rac1]

Се надевам дека Педро во Челзи ќе има ист третман како Филипе Луис лани, како Педро Леон во Реал кога Мурињо беше тренер, како Кварезма во Интер кога Мурињо беше тренер.
Иако Мурињо ми е најомразен меѓу тренерите, не мислам дека Мурињо беше крив што тие фудбалери потфрлија.

Everton, Stoke and Leverkusen are interested in mdifielder Sergi Roberto (23), but player decided to stay at least until January. [weloba]
Beter od Alan Harper e kopilevo,da mu ebam toa trajnata frizura :uzi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мора да остане до јануари немаме играчи за ротација , потоа нека фаќа патот.

Малку ми е криво што отиде во Челзи Педро ама му посакувам успех. Колку прекрасен фудбалер што беше нераскинлив дел од најдобриот тим на Барселона во историјата.

И мене ми е малце криво сепак помина низ младинските категории на Барса. Фала Педрито за се' што направи за екипата .

Gràcies Pedro

Фала му за се, беше дел од најдобриот тим во историјата, ама нека крши глава таму кај Мурињо сега, ако сака воопшто нека не заигрува. :D

Дајте го Нолито сега, да биде весело. Ако дојде, јас ќе сум презадоволен, мислам дека ќе биде совршен трансфер.

Ти се исполнува желбата. Нолито се наоѓа во Барселона, наскоро ќе ги изврши медицинските прегледи. Нашиве ја активирале откупната клаузула од 18 милиони.

Нолито на аеродромот во Барселона

CMyzauyUkAAGza4.jpg

Bilic (coach West Ham): "We agreed the terms with Alex Song and now it’s subject to the medical, and we hope he is going to pass that."

Летна и овој . :aplauz:

Фала му за се. Беше дел од историскиот тим и со него освои се. Пеп го извади од анонимност му даде шанса и го направи играч. Реално во тимот немаше место за Педро. Нас ни требаше за замена но греота беше на тие години ниту пак ќе прифатеше улога на замена. Барса зема добар кеш од трансферот. Сега се отвара место за конкуренцијата. Неколку играчи ќе ротираат на таа позиција. Мислам дека Енрике највеќе ќе го форсира Рафиња, а тоа ќе биде шанса да се докаже и да видиме дали тој негов талент ќе биде од корист. Во моментов мислам дека единствен лик кој ќе ја покриеше неговата позиција е Тељо. Ќе видиме наредниов период што ќе донесе. Мислам дека до јануари мака ќе мачиме со тимот и ротации додека заиграат Арда и Видал. Читнав неколку вести деновиве дека нашиве во јануар бркаат крило и напаѓач кој би влегува од клупа. Останува да видиме кој ќе донесат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom