Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денес нашиот Лорд има роденден :D За него не е потребно да се трошат зборови. Само ќе речам, може да има нов Меси, Роналдо, Нејмар... но никогаш нов Лорд Даглас :pistoldz:

Среќен роденден легендо![DOUBLEPOST=1438866994][/DOUBLEPOST]
Нолито ќе дојде во Барса, доколку Педро замине(а Педро заминува уште денес 99%). Иначе, Нолито ќе си остане на позајмица во Селта до јануари, до истекот на казната од ФИФА.

Шо мислите за ова?
Најдобра можна замена, каква зверотина е тој, како само изигра против нас лани

Нолито ќе дојде во Барса, доколку Педро замине(а Педро заминува уште денес 99%). Иначе, Нолито ќе си остане на позајмица во Селта до јануари, до истекот на казната од ФИФА.

Шо мислите за ова?

Топ, јас сум за. Во Бенфика си беше ок, во Селта последниве две сезони уште подобар. Само мислам дека карактерот му е малце сјебан. Ако не се лажам уште кога беше во Барса се курчеше нешто.
Иначе од играчки аспект си е на место, ем знае да постигне гол, ем асистира доста, ем креира многу шанси, впрочем ова последново ми се свиѓа највеќе кај него.

Ја не сум за. Сакам Мунир и Сандро да добиваат шанса. Тука е и Рафиња кој може да игра десно, а така ќе се отвори место и за Халилович да добие некоја минута у куповите и небитните утакмици.

Новиот спортски директор денеска потврди неколку работи:

1. Халилович сигурно оди на позајмица и за тоа е известен од страна на клубот
2. Адама ќе го напушти клубот(дали на позајмица или трансфер, не се знае, битно ќе си оди)
3. Сампер ќе ја игра и оваа сезона во Б-тимот, иако тој би сакал да биде промовиран или да оди на позајмица(пошо Барса Б испадна во трета лига)
4. Клубот сака Адриано и Педро да останат, но доколку тие се договорат со друга екипа, клубот ќе ја почитува нивната желба и тие ќе си заминат

^ Адриано многу веројатно дека останува ...

Меси животињата не знае за одмор. Денес со индивидуален тренинг и покрај слободниот ден.

11825095_10153429957685469_4535160838999595296_n.png

@Bobi FCB Денес се пуштени во продажба картите од првата полусезона иако не се знаат точните термини на одигрување на натпреварите

@Bobi FCB Денес се пуштени во продажба картите од првата полусезона иако не се знаат точните термини на одигрување на натпреварите

Видов прееска. Од 39 евра почнуваат картите за со Леванте, само малце карти има сега за сега пуштено во продажба а од тоа што е поасално нема две столчиња едно до друго, едно ваму едно таму. Ама тоа е.

Се зезнав јас, очекував со Билбао у супер купот да бидат скапи картите а и тешко да се наоѓа кога сега гледам карти има колку сакаш на топ позиции за 62 евра, а за тие пари со Леванте ќе седам кај гулабите. :( Плус август ќе искористев и моренце.

Дај бе да одеме на натпреварот со Рајо, идиотите од Виз Ер летаат сабота вечер за Барселона така што само недела одговара за одење на утакмица[DOUBLEPOST=1439016954][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Нејмар со заушки ги пропушта двете утакмици од суперкуп со Билбао и европскиот суперкуп со Севиља. :place:
Ни Алба заради повреда не игра и лево останавме со Матје и Мунир. Лошо.

Каков баксуз е , вакциниран а сепак доби заушки.

Заушки, ебате циганот. т.е малерот

Билбао ќе го изгаземе како ништо , со Севилја ќе биде заебано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom