- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Нема врска тоа, во Англија е исто висок како и во скоро сите европски земји.Шпанија и Италија имаат вакви огромни стапки поради што се во економска криза веќе подолго време .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска тоа, во Англија е исто висок како и во скоро сите европски земји.Шпанија и Италија имаат вакви огромни стапки поради што се во економска криза веќе подолго време .
Presidential candidate Bartomeu will announce in the week before elections a pre-deal with Spanish midfielder who plays in the Liga. [sport]
Нема логика да е Коке или што би сакал јас Иско. Инаку до сега едино од Севиља немаме утнато трансферИбораи така Барса само од Севиља купува.
и мене прво на памет Коке ми падна, ама Симеоне пред една недела изјави дека играчи што не се на продажба се - Годин, Коке и уште некои други. Ваљда знаел Симеоне што зборува.
за Лапорта читам ќе соработувал со Мендесништо чудно Лапорт да го донесе во Барса чим ќе соработува со Мендес и уште некој нов Кеирисон или Енрике
![]()
Нема логика да е Коке или што би сакал јас Иско. Инаку до сега едино од Севиља немаме утнато трансфер
За Лапорт мислам дека е одличен а и не е баскиец па можеби ќе се нафатат да го продадат терористите во случај да си оди Бартра (според мене минимални се шансите тоа да се случи)
Аха толку му е клаузулата. Мотото на клубот им е "со терористите не се преговара"Лапорт сигурно останува уште една сезона во Билбао, веројатно од 2016/17 во Барселона за 50М.
I jas, ama pishuvaat deka bil shpanec.Во врска со тајниот пред договор за играчот од средниот ред, би сакал тоа да е Krychowiak од Севиља
Чисто информативно,само да ви кажам![]()
I jas, ama pishuvaat deka bil shpanec.