Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанија и Италија имаат вакви огромни стапки поради што се во економска криза веќе подолго време .
Нема врска тоа, во Англија е исто висок како и во скоро сите европски земји.

Presidential candidate Bartomeu will announce in the week before elections a pre-deal with Spanish midfielder who plays in the Liga. [sport]

Ибора :D и така Барса само од Севиља купува.
и мене прво на памет Коке ми падна, ама Симеоне пред една недела изјави дека играчи што не се на продажба се - Годин, Коке и уште некои други. Ваљда знаел Симеоне што зборува.
за Лапорта читам ќе соработувал со Мендес :) ништо чудно Лапорт да го донесе во Барса чим ќе соработува со Мендес и уште некој нов Кеирисон или Енрике :D

Ибора :D и така Барса само од Севиља купува.
и мене прво на памет Коке ми падна, ама Симеоне пред една недела изјави дека играчи што не се на продажба се - Годин, Коке и уште некои други. Ваљда знаел Симеоне што зборува.
за Лапорта читам ќе соработувал со Мендес :) ништо чудно Лапорт да го донесе во Барса чим ќе соработува со Мендес и уште некој нов Кеирисон или Енрике :D
Нема логика да е Коке или што би сакал јас Иско. Инаку до сега едино од Севиља немаме утнато трансфер :)

За Лапорт мислам дека е одличен а и не е баскиец па можеби ќе се нафатат да го продадат терористите во случај да си оди Бартра (според мене минимални се шансите тоа да се случи)

Нема логика да е Коке или што би сакал јас Иско. Инаку до сега едино од Севиља немаме утнато трансфер :)

За Лапорт мислам дека е одличен а и не е баскиец па можеби ќе се нафатат да го продадат терористите во случај да си оди Бартра (според мене минимални се шансите тоа да се случи)

Лапорт сигурно останува уште една сезона во Билбао, веројатно од 2016/17 во Барселона за 50М.

Лапорт сигурно останува уште една сезона во Билбао, веројатно од 2016/17 во Барселона за 50М.
Аха толку му е клаузулата. Мотото на клубот им е "со терористите не се преговара"

Шпекулациииии :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Агентот на Ди Марија наводно добил неофицијална понуда од Барса.

Ауу кој бум ќе биде ова ако е точно. Не толку за квалитетите на Ди Марија колку за белите од Мадрид. Ќе биде јако да им го здрце во некој директен дуел. :icon_lol::icon_lol:

Во врска со тајниот пред договор за играчот од средниот ред, би сакал тоа да е Krychowiak од Севиља:love:
Чисто информативно,само да ви кажам:cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Во врска со тајниот пред договор за играчот од средниот ред, би сакал тоа да е Krychowiak од Севиља:love:
Чисто информативно,само да ви кажам:cautious:
I jas, ama pishuvaat deka bil shpanec.

Делофеу за 6 мил. во Евертон. Мислам дека има и бај бек опција.

http://www.espnfc.com/barcelona/sto...ol-non-committal-in-barcelona-presidency-race
Barcelona legend Carles Puyol says he will not back Joan Laporta, or any other candidate, in the club's upcoming presidential election.

http://www.fcbarcelona.com/club/detail/article/fc-barcelona-presidential-elections-on-18-july

Presentation of candidatures
From Saturday 27 June until Saturday 4 July, proposed candidatures for the FC Barcelona Board of Directors may be presented. The candidatures, which shall be closed and voted on as a block, must be presented to the Electoral Board and presented to the Barcelona Supporter Services Office.

Along with the pre-candidature, a minimum of 2,534 support slips from members must be presented along with the commitment to provide a guarantee, signed by all members of the candidature, in accordance with applicable standards.

The Electoral Board shall check that the members of each candidature and the signees of the support slips meet the conditions required by the Statutes, and that each candidature has presented the minimum number of valid support slips and the aforesaid commitment to provide a guarantee.

On Wednesday 8 July, the Electoral Board shall announce the candidatures that have the right to stand in the elections.

Election campaign, from 9 to 16 July
If only one candidature stands or is valid, the Electoral Board shall announce its members as elected and the election process shall end. If more than one candidature is announced, the election campaign shall commence, which shall last from 00.00 on Thursday 9 July until 24.00 on Thursday 15 July 2015. Friday 17 July shall be the day of reflection.

Saturday 18 July shall be the day for voting, at the Camp Nou, from 7.00 am until 9.00 pm.

Последно уредено:
Логично е да го земеме Ибора де. Само Бускетс, Маскерано и Сампер ги имаме за таму...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom