Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Па и немаа , освен шутот кога некој од одбраната смени правецот на топката. Среќа на брзите рефлекси на Штеген.

Имаа бе, тоа одбиената топка, Тиаго кога шутна, а Иниеста кога го закачи...

Fuck that shit

Ако не се одбиеше, Тиаго (мислам) ќе ја однесеше топката у аут:icon_lol:

Последно уредено:
Мора и публиката да се пофали, добри беа вечерва.
CEWyMmLWgAIDa-F.jpg

П.С. Колку му е криво на Тиаго сега само можам да си замислам. Можеше да биде клучна алка во тимов али се одлучи на полесната опција. Го сакам како играч али да сум на местото на управата никогаш не би посакал да го вратам.

леле какво газење им приредивме за Меси што и да кажам малку ќе биде, фала ти Рексач што го зема во школата, фала ти Рајкард што му даде шанса, фала за Роналдињо што го гледаше како помал брат, фала за Гвардиола што го направи најдобар играч, и фала ти Енриќе што го врати таму кај што припаѓа, среќен сум што живеам во неговото време . Ракитич ни е најголемо засилување годинава уште не ми се верува каков играч земавме за тие пари. е Тиаго Тиаго да чекаше малце сеа ќе беше главен играч од средината, го почитував многу ама избега ко најголема ороспија и дај боже никад да не освоиш ЛШ :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

На крајот жал ми падна за Гвардиола. Замислете човекот стоеше на истото место од каде што го освои фудбалскиот свет , али играше против играчите со кои го направи тоа. Првпат Меси да даде гол , Камп Ноу да експлодира , а он да не се радува. Тибам језивата ствар. :unsure: Требаше да има некоја мини церемонија за него , или бар една мала кореографија.

Еве уште еден емотивен момент со браќата.:place: Единствена фаца на стадионот беше татко им , човекот прв резервирал билет за финале.:cool:

rafinha.jpg

Каква Барса човечеееее, секс у задњи 15 мин :aplauz: сега лагано да го чекаме противникот за во финале и да му го цепнеме главчето...кој и да е :D Меси вонземјанин

Конечно и јас да напишам, не можев да се соземам вчера хахахахаха. Од каде да започнам..Го гледав интервјуто и изјавите на Пеп после натпреварот..Човекот едвај зборуваше, како кнедла да имаше во грлото..Језиво, да ама таков е животот и спортот. Дојде на Камп Ноу да победи. На почетокот Баерн многу добро не затвори..На моменти чувствував дека имаат 13 или 14 играчи.. Онаа на Суарез можеби ќе сменеше се, сеуште се прашувам зошто упати таков шут кон голот.. Трпеливо ги чекавме своите шанси, иако мислев дека Баерн нема да попушти..Но, ете се појави БОГ и ги реши во 2 потези :vozbud::vozbud: И тоа на каков начин ги понижи светските прваци..Германците треба да бидат среќни затоа што очигледно е дека Меси немаше свој ден на финалето во Рио...Каков играч..Пеп беше уништен од својата машина..Гледам наназад многу сезони уште пред 10 или 15 год и мојот заклучок е дека никогаш не сме биле толку доминантни во ЛШ. Во сезоните кога освојувавме со Пеп секогаш се случуваше по некоја контроверзна ситуација, која оставаше дамка и сомнеж на нашата моќ..Оној меч со Челзи, потоа црвениот на Пепе со Реал..Сега едноставно целиот фудбалски свет се поклонува. Овие победи се чисти како солза..Ме радува што и дефанзивно играме добро..Енрике молчи и си ја работи својата работа..Тоа ми стана јасно уште денот кога после кризата ги победивме Атлетико со 3-1. Знаев дека е човек за големи работи.Играме машки фудбал, екипата е во голема хармонија, а над се е желбата за титули. Одиме да постигнеме гол на Алианц и конечно да го завериме нашето место во Берлин. Благодарност до сите фанови на Баерн што ни честитаа. ДА ЖИВЕЕ БАРСА!! :oleee:

http://sport.hrt.hr/283377/fantasticni-golovi-lionela-messija

Pri izlaganje samo Rakitic se pozdravi so Luco. Nema harmonija pomegu igracite i trenerot a pa rezultatite se ovie sto se, cudna mi e celava rabota. Za finale gi nejkam Real, ne bi mozel da gleam finale od LS protiv niv

Pri izlaganje samo Rakitic se pozdravi so Luco. Nema harmonija pomegu igracite i trenerot a pa rezultatite se ovie sto se, cudna mi e celava rabota. Za finale gi nejkam Real, ne bi mozel da gleam finale od LS protiv niv
Таков е човекот, не е близок со играчите како некои други тренери. На дистанца работи, шо можеби е и добра работа, со ладна глава.

Дали има статистика кој играч колку истрчал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom