Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси е изнервиран од финалето на Светско.:D
Имаме огромна предност и со една нога сме во финале. Но познавајќи го Пеп и тој негов луд мозок, фактот што Баерн игра дома не се опуштам додека не свирне судија крај. Само да се изигра паметно и имаме шанса да испишеме повторно историја. Момците се моќни и гладни. :)
Само да ве потсетам на изјавава.

Guardiola: "Luis Enrique will triumph at Barça. Things need time, football is a process. Just hope I don't have to face them in CL."

Thierry Henry watching replay of Messi's second goal

CEWXLe2WgAA4KIa.jpg:large

Ај за добра ноќ...

CEWlGosWMAA3UVT.jpg:large
Монтоја и Роберто треба постојано да ги носат овие "дресови"[DOUBLEPOST=1430949082][/DOUBLEPOST]Во еуфоријата за мечот со Баерн ја пропуштивме оваа вест. Ако разбрав добро се одложува мечот со Атлетико

La Liga, All Domestic Play Suspended by Spanish Football Federation

The Spanish football federation has announced the suspension of all of its fixtures, including La Liga matches, over a dispute with Spain's government. The planned suspension will commence on May 16, the penultimate La Liga weekend, and carry on indefinitely.

Последно уредено:
Монтоја и Роберто треба постојано да ги носат овие "дресови"[DOUBLEPOST=1430949082][/DOUBLEPOST]Во еуфоријата за мечот со Баерн ја пропуштивме оваа вест. Ако разбрав добро се одложува мечот со Атлетико

La Liga, All Domestic Play Suspended by Spanish Football Federation

The Spanish football federation has announced the suspension of all of its fixtures, including La Liga matches, over a dispute with Spain's government. The planned suspension will commence on May 16, the penultimate La Liga weekend, and carry on indefinitely.
Овој викенд ќе нема ла лига? не читам добро не сум од лап топ

Лееллелелеллелелл
Луѓе покрената е акција соберете некој денар космодиск да му купиме на Боатенг :vozbud:
Меси братееееееее
Дајте курву баернску да је јебемооооооооооооооо :brlav::cujte:

Ko го даде првиот гол Меси, скокнав на сред кафич и се изџигерив онака скоро на сиот глас. Женскава ми вика-Шо се црекаш така ко будала?-Како да не се црекам, знајш ти која радост е ова.

После за вториот гол, исто реагирав, али ништо не ми рече :pos:

Абе овие немаа шут на гол:icon_lol:

Меси, Ракитич, Алба, Маскерано :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom