Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално шансите според мене се 70:30 за Барса , Баерн без Мартинез,Алаба,Рибери,Робен па можно е и Левандовски тоа е како барса да се без Алба,Бускетс,Меси,Нејмар и Суарез

Ај да не летаме пред време , сепак Баерн е , не Гетафе. :) И јас мислам дека моментално сме несомнени фаворити , али во никој случај играчите не треба да го имаат тоа мислење. Мора да се флезе 100 % со приземјени и оладени глави , и со 100 % желба за победа.

На ред прво да одиме , Кордоба во сабота ми е на исто рамниште на важност како со Баерн. Примера ми е на прво место оваа сезона , се друго ќе биде бонус.

Здраво дечки. Нов сум на форумов, т.е долго ве следам и читам ама од мрза не напраив акаунт...
Мило ми е што ќе се читаме од сега натаму и се надевам дека ќе се радуваме на многу титули заедно. Поздрав.

Го критикувавме Суарез, кога беше за критикување. Неверојатно игра во последно време, без многу промашувања пред гол, со некои луди асистенции :icon_mrgr:
Само да се живи и здрави до крај на сезона.

Го критикувавме Суарез, кога беше за критикување. Неверојатно игра во последно време, без многу промашувања пред гол, со некои луди асистенции :icon_mrgr:
Само да се живи и здрави до крај на сезона.
И понатаму :D[DOUBLEPOST=1430315857][/DOUBLEPOST]http://on.net.mk/sportal/fudbal/8520/suarez--nejmar--mesi-=-102-gola

Последно уредено:
Меси и Антонела чекаат нова принова. :)
11175028_1010719818947612_5072077626977250378_n.png

10 години, а паметам како да беше вчера..Во тој момент не мислев дека ќе го надмине Роналдињо, а камоли дека ќе го постигне ова денес :cuc::cuc:

Man United players Waye Rooney, Juan Mata and Ander Herrera and Man City player David Silva have been offered to Barcelona. [sport] :cool::cool::cool:

#FORTITO

Денеска може да се реши лигата...Според информациите со Кордоба почнуваме со најсилниот состав..за да се реши натпреварот што побрзо..Реал мора да победи во Севиља. Се освен победа за нив е еднакво на неуспех

Нема шанси да тепат Реал вечерва. У каква форма се Севиља и како играат на домашен терен, стај шта имаш на 1Х

Нема шанси да тепат Реал вечерва. У каква форма се Севиља и како играат на домашен терен, стај шта имаш на 1Х

Зошто да не победат?..истото шо важи за Севиља,важи и за Реал Мадрид..и двете екипи ќе излезат офанзивно и агресивно а Реал Мадрид важи за поквалитетна екипа со подобри играчи..тешка ќе биди но мислам дека ќе излези 2-јче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom