Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да не победат?..истото шо важи за Севиља,важи и за Реал Мадрид..и двете екипи ќе излезат офанзивно и агресивно а Реал Мадрид важи за поквалитетна екипа со подобри играчи..тешка ќе биди но мислам дека ќе излези 2-јче

Зашто знам како играат Севиља на домашен терен против Реал, а уште па у ваква позиција коа бркаат ЛШ

Титулата е веќе ваша.Баш ја гледав табелата и натпреварите.
Ако вечерва Реал тепа со Севиља и наредниот период со Валенсија,со тоа им ја олеснува 3 позиција на Атлетико,на кој му требаат само две победи или пак две загуби на четврто пласираните за да обезбеди 3 место.
Ако пак вечерва Реал загуби или пак одигра нерешено,веќе им ја обезбедува титулата на Барселона.
Ако обезбедат Атлетико 3 позиција пред натпреварот со Барселона,нема да се борат за Реал да освои титула,дури и ако треба службено ќе им ја дадат на каталонците.
Што и да направи Реал треба да крсти во еден од најголемите непријатели,Атлетико.

Севилја брка пласман у ЛШ и ќе даде се од себе за 3 бода вечерва , тоа значи дека ќе играт отворено и ќе напаѓаат па од тука ќе има простор за Реал да направи нешто. Ако успее Реал по некоја случајност да победи вечерва , Барса ќе мора да оди на максимални бодови до крајот.

На крај краеви ги добивме ПСЖ и Сити во гости , не гледам зошто не би ги добиле и Атлетико. Ако дојде до такво сценарио ќе гледаме инфаркт утакмица , нешто слично како последното коло лани. :)

Севиља е страшна екипа и знае што треба да прави за да добие поени, нема безглаво да тргни напред сигурно. Од друга страна Реал имаат тежок дуел со Јуве веќе во вторник во Торино, утакмицава е чист 1Х.[DOUBLEPOST=1430572464][/DOUBLEPOST]Браво, Дани,Пике,Масче,Алба, Бускетс,Ракитич,Иниеста, Меси,Суки,Нејмар.
Да ги разнесиме овие од Кордоба што е можно побрзо и да нема неизвесност. Важна им е утакмицава за опстанок, сигурно ќе бидат напалени како мајмуни со публиката, со све.

Последно уредено од модератор:
Да си тепаме сега рутинирано и да чекаме вечер дали можеби ќе славиме титула

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Се надевам нема да направиме срање баш пред мечот со Баерн :cautious:

слабо другари слабо...многу се чуваат за Баерн

Ракитиќ треба да излезе, Чави треба да влезе.
Тешко ќе биде до крај...

Играме добро со оглед на тоа дека противникот не игра ич. Имавме 2-3 убави шанси и еден гол.

Ајде уште еден, два гола и нека влегува Серхи Роберто

Pak 4 ziceri promasheni vo edno poluvreme. Kinenje zhivci mode on.

Уште едно полувреме, па го чекаме Пеп на Камп Ноу .... Браво за момците !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom