Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја победа испод 2 гола над реал ќе биде еднакво на пораз за мене. Мора да ги прегазимеВо идеален момент ни идат утакмиците со Сити и Реал, и двете екипи се во лоша форма и едноставно мора да го искористиме тоа сега. Со Сити само сериозно да се влези во реваншот, а за Реал мислам дека е време да пукни еден срам на нивна сметка повторно, ако не ги победиме многу или пак ако воопшто не ги победиме ќе се вратат во форма и многу веројатно ќе ни ја земат лигата. Мора да се зададе голем удар на таа утакмица, со МСН во топ форма верувам дека можиме да направиме такво нешто.
Бате не баксузираме, тоа е реалноста, нек ме носат во потпис шо ги ебамНе баксузирам, ниту сум песимист, ама бидете поприбрани со постовите. Во потпис можат да ве носат после![]()
И тоа како ќе ни биде важно да ги победиме со 2 гола разлика.Годинава ништо чудно да одлучи меѓусебениот дуел за титулата.Првата ја изгубивме 3-1 сега нека биде 3-0Секоја победа испод 2 гола над реал ќе биде еднакво на пораз за мене. Мора да ги прегазиме![]()