Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде честито победа, одлично е што со победа и со предност пред реал влегуваме на Ел Класико.. не го гледав денешниот меч и не знам што се случувало на утакмицата за да коментирам нешто повеќе..

Играа колку што беше доволно, мислам дека теренот и временските услови беа ужасни, па лесно можеше да има кикс тука. Покажуваат зрелост и особено ме радува што во форма влегуваме во Ел Класико...Меси феноменален...(y)

Во идеален момент ни идат утакмиците со Сити и Реал, и двете екипи се во лоша форма и едноставно мора да го искористиме тоа сега. Со Сити само сериозно да се влези во реваншот, а за Реал мислам дека е време да пукни еден срам на нивна сметка повторно, ако не ги победиме многу или пак ако воопшто не ги победиме ќе се вратат во форма и многу веројатно ќе ни ја земат лигата. Мора да се зададе голем удар на таа утакмица, со МСН во топ форма верувам дека можиме да направиме такво нешто.

Во идеален момент ни идат утакмиците со Сити и Реал, и двете екипи се во лоша форма и едноставно мора да го искористиме тоа сега. Со Сити само сериозно да се влези во реваншот, а за Реал мислам дека е време да пукни еден срам на нивна сметка повторно, ако не ги победиме многу или пак ако воопшто не ги победиме ќе се вратат во форма и многу веројатно ќе ни ја земат лигата. Мора да се зададе голем удар на таа утакмица, со МСН во топ форма верувам дека можиме да направиме такво нешто.
Секоја победа испод 2 гола над реал ќе биде еднакво на пораз за мене. Мора да ги прегазиме :motorce:

Не баксузирам, ниту сум песимист, ама бидете поприбрани со постовите. Во потпис можат да ве носат после :D
Бате не баксузираме, тоа е реалноста, нек ме носат во потпис шо ги ебам :D

Gotovo vodat protiv Levante 2 0, pazete se sea. Barca so vakov Bale ke nema drug izbor osven da go polozi oruzjeto [emoji38]

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Секоја победа испод 2 гола над реал ќе биде еднакво на пораз за мене. Мора да ги прегазиме :motorce:
И тоа како ќе ни биде важно да ги победиме со 2 гола разлика.Годинава ништо чудно да одлучи меѓусебениот дуел за титулата.Првата ја изгубивме 3-1 сега нека биде 3-0:)

Лани обично пред вакви утакмици како што ни следат вака трениравме, да видиме годинава нешто слично ајде.

11046419_340899806114873_5185395007769579876_o.jpg

Им нема крај на правните проблеми. Обвинителот во случајот Нејмар бара покрај казна затвор за Росел и Батромеу, да се казни и клубот и тоа со исфрлање од Примера.

Нема теоретски шанси за вакво нешто , сигурно ќе има парична казна. Што се однесува до Росел и Батромеу нека изгнијат , кој ги ебе.

Иначе баш неделава побара обвинителот ваква казна. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom