Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И сега е изгубена титулата? или уште сме во игра?
Уште сме во игра, теоретски. Иако, според мене титулата е изгубена 99%. Кикснавме во најлош можен момент. Само кикс на директниот ривал во наредните 2 натпревари може да ме разубеди.

А до вчера владееше голем оптимизам тука на форумов...:facepalm: 11 победи и еден пораз..плус нашиот директен конкурент гостува на Камп Ноу...За мене не е баш се црно и јас не гледам причина за плукање, иако ќе се согласам дека во лош момент доаѓа поразот..Треба само трпение и верба...Со грешен пристап влеговме во натпреварот, тоа е се...Ова не е криза.

А до вчера владееше голем оптимизам тука на форумов...:facepalm: 11 победи и еден пораз..плус нашиот директен конкурент гостува на Камп Ноу...За мене не е баш се црно и јас не гледам причина за плукање, иако ќе се согласам дека во лош момент доаѓа поразот..Треба само трпение и верба...Со грешен пристап влеговме во натпреварот, тоа е се...Ова не е криза.
Ова сакав и јас да го кажам, си влегоа лесно демек за да чуваат сила за со сити, после играа максимум ама касно беше...

:place:
Siente_54427497310_51356729138_352_256.jpg

И тој лошо изигра вчера..

Најдобро сценарио е дека Гарсија има систем за Барса, па затоа не створивме ни една добра шанса во два меча против нив. Ако е така продолжуваме против останатите, има време до крајот 40+ бодови се во игра. Ама ми изгледаше повеќе како наша бледа партија отколку нивна добра.

Кога беше големата криза пред некои 12 натпревари некој овде напиша дека оваа сезона малите тимови ќе одлучуваат кој ќе го освои трофејот. Тоа и се случи. Најбитните бодови ги губиме со нив.

Кога беше големата криза пред некои 12 натпревари некој овде напиша дека оваа сезона малите тимови ќе одлучуваат кој ќе го освои трофејот. Тоа и се случи. Најбитните бодови ги губиме со нив.
Секогаш е така, титулата во лига се освојува против малите тимови.

Имаме пораз само против Реал од тешките утакмици, друго се ни се победи.
Имаме киксови со слаби екипи, трагично е дури ова...има време, не е дека нема, преку 40 бодови мислам дека се во игра до крај, до пред Ел Класико, Реал има гостување кај Билбао, тука има шанса да се промени нешто...
А во вторник ќе биде забавно, Сити се во форма, ние без разлика на киксов сметам дека сме влезени во форма, не може вечно да победуваме. Иако и со нерешено ќе сум задоволен мислам дека ќе ги тепаме, ама мора да играат 130%...

Бидите оптимисти малце има време за домашно првенство.Ако не го тепаме Реал дома,тогаш ќе биде готово.И Реал би требало да киксне до дербито ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom