Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нека се ебат со тие 30 милиони годишно. Ако прифатат овие само си стават потпис на поразот на изборите.

Од религија од клуб кој цела историја немаше ништо на дресовите , стигнавме до подвижни реклами и менување на името на историски стадион. Да не зборувам дека сумата е смешна , 30 милиони за катарците се како 30 денари за мене.

Qatar fucking Airways. :facepalm::facepalm::facepalm:

Јебига, цела историја немавте трансфери по 70-80 милиони за играч, Нејмар и ресто од трансферите.
Фудбалот иде напред, и маркетингот си зима замав, се продава све и свашта.

Важно е да се задржат вистинските вредности од она што значи Mes que un club. Бизнис аспектите се подложни на промена ако сакаме да сме конкурентни. Нема тим што можи константно да биди во трка за сите титули само со играчи од школа, колку и да е таа добра, тоа се генерации.

Мислам дека тешко ќе помине менувањето на името на стадионот. Ај тоа со дресовите може да се голтне , али менување име ...

Ако не победиме утре со Билбао џабе се ќе биди.

Победа утре со Билбао не враќа во јака завршница и борба за титула. Реал и 8 да примеше џабе е ако утре не освоиме 3 бода , се надевам ќе се припремат пред се психички за утакмицата , Билбао иако не се како минатите сезони сепак тешко ќе биде во Баскија.

После Билбао ни иде нешто полесен распоред во домашното првенство.

Пак заебаниот Сан Мамеш утре. Не сум оптимист, многу тешко ќе биди.

Него, лани во кафич ја гледав утакмицата со нив на Кампот и Меси ко им го закуца од слободен за пресврт ненормален ме направија, некој од зградата над локалот и полиција викнал..

Ако не тепаат утре, не заслужуваме ништо сезонава.
Реал не е ни пола од формата во 2015та, од таа што беше во 2014та. Имаат два порази веќе во лигата оваа година, излегоа од Купот, се извадија против Кордоба поради глупоста на Феде...можеби ќе имаат уште киксови во скоро време, ама еден кикс не го искористивме поради експериментите на Енрике, утре се оди со најдобриот состав, не ме интересира Купот во среда, утре е битната утакмица за нас.

Teпат утре бе шо ви е :D

Јаки сме и мора да тепат, мора!

Данило ми е сон за десен бек. 184 цм, прејак и во напад и во одбрана, најголем талент моментално на таа позиција. Ако го земиме за в година тоа ќе биде прав баргаин.

Ја ипак мислам дека треба прво Педро да се проба на десен бек. Мртов сериозен сум. Такви квази крила како Педро обично добро се снаоѓаат на десен бек (Хуанфран).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom