Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А реално против Еспањол или против кого и да беше, кога проба Педро да игра десен бек, беше прилично добар како за прв пат. Ќе мора снага да стави на него само, оти дуели ќе губи како од шала, инаку кога имаме експерименти од типот на С. Роберто и Даглас, зошто не и ова да се проба со послаби екипи.

Ја ипак мислам дека треба прво Педро да се проба на десен бек. Мртов сериозен сум. Такви квази крила како Педро обично добро се снаоѓаат на десен бек (Хуанфран).
Pedro so toj brk moze samo batler u spanska sapunica da glumi :pos: .Televisa presenta :pos: :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

А реално против Еспањол или против кого и да беше, кога проба Педро да игра десен бек, беше прилично добар како за прв пат. Ќе мора снага да стави на него само, оти дуели ќе губи како од шала, инаку кога имаме експерименти од типот на С. Роберто и Даглас, зошто не и ова да се проба со послаби екипи.
Birthday gift za S.Roberto prva postsva utre :нинџ:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ме фаќа некаков страв за вечер незнам зш[DOUBLEPOST=1423397305][/DOUBLEPOST]Ме фаќа некаков страв за вечер незнам зш

Мислaм декa вечер ќе ни биде мнoгу тешкo,дaј бoже дa грешaм.Немaме пoбеденo тaму oд 2011гoд.Имaм претчуствo декa денескa ќе не извaди Суaрез (y)

Билбао уопште не е тој Билбао од лани. Се борат за опстанок сезонавa.

Ќе биде тешко , али ако имат желба за победа и ако трчат како што трчеа против Атлетико ќе немаме проблеми.

Не би требало да се повтори бруката со Мојс

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar #fcblive

Visca

Имаат среќа што не се 4 комада на полувреме.

Браво. :cuc:

Меси какви топки дели утакмицава :eek::eek:

Добро е, само колку нема среќа Суарез но важно е влага во шанси и врши голема работа за тимот.
Бускетс добро изигра и се надевам ќе ја крене формата за најважниот дел од сезоната.
Добра одлука на Енрике со Матје да игра во одбрана знаејќи дека Билбао играат со високи топки.
Нејмар просечно.

Дани ќе го пропушти следниот меч против Леванте на Камп Ноу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom