Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денешниов натпревар ме потсети целосно на едно искуство шо го имав дури тренирав фудбал. Бевме да играме со Караорман. На полувреме 0-0. Се скапаа клоцање, онака груба игра, дифтарска. Дури и за време на натпреварот ја добиваа поддршката од тренерот кој им даваше некои такви фикс идеи и команди.
И седиме в соблекувална на полувреме и му викаме на тренеров-Вака и вака, ептен клоцаат, маваат, еден покажува една рана, друг друг, трет некое набиено место и ни вика.
-Скријте им ја топката бе. Играјте смирено, не брзајте, не се плашете и скријте им ја топката. Од то понервозно да не можиш да фатиш топка нема. Ајде одиме помудро, победата сама ќе си дојди.
И навистина се обидевме, ја смиривме играта со пасови, и на крај победивме 1-0.
Така и овие натпревари со Атлетико. Само мудро, и смирено, поседот нека ги гази 70 со 30, и нека се нервираат....то е та формула :)

:cuc:

10422019_928340150524187_4481345651487608422_n.jpg

Последно уредено:
Да не се повредеше Валдес лани не останувавме без титула.
Во ова сум 100% сигурен!

Абе секако бидејќи замена му беше факинг Пинто. Зборувам за целосен импакт во играта, кога и да ја имаше топката Валдес мене срце ме стегаше да не направи глупост а и пасовите не му беа вака добри како на Браво и Тер Штеген.
Јас за себе сум среќен што се одлучи да си оди, секако фала му за се, а најмногу за финалето во ЛШ 2006, а и нема да му ги заборавам глупостите особено онаа со Ди Марија :ROFLMAO:.

Чист поништен гол:

B8eNgP3CcAINRLA.jpg:large
[DOUBLEPOST=1422489518][/DOUBLEPOST]
10923207_818206641571761_3720717914246390282_n.jpg

Ете го Нејмар :kezec:

:tvg:

Последно уредено:
Во право е Тони со муабетов за голманиве, не памтам дека некогаш сме имале вакво голманско дуо. Секогаш Барса имала по еден пациент од типот на Бонано, Рушту, Пинто. Срце ми застанувало со првите двајца.:D
Браво е искусен за во Ла Лига, Штеген има потенцијал но млад е уште, а нема некое големо искуство. Штеген е инвестиција за наредни 10 сезони, додека не се изгради Браво нека спасува се што може.

Само да не испаднат вистина шпекулациите за Тер дека е незадоволен и да биде Тиаго 2...

Не го гледав натпреварот, гледав само хајлајтс. Фатив поголем дел од второ полувреме, ама ништо не видов, стримот беше катастрофа.
Од тоа шо го видов, заедно со Меси и Нејмар, сезонава Алба игра на извонредно ниво. Како машина да има во газот, нон стоп во 5та брзина оди :D Тоа што се случи при третиот гол, свака му част. И Нејмар и Суарез беа во 16, беа затворени и да не стигнеше Алба, Меси ќе немаше избор, ќе мораше да ја кочи акцијата, шо најверојатно немаше ни да резултира со гол. За среќа го имаме супер брзиот Алба кој со ваквите уфрлувања е од голема помош. Едноставно колку и да му ја пуштат топката напред, знам дека дечкото ќе ја стигне. Дефинитивно најбрз во екипата.

Ајде момци, продолжете вака, со добри игри и резултати, па во блиска иднина да ја вратиме ДОМИНАЦИЈАТА. :D

2 пати играме маестрално прво полувреме против Атлетико во 1 месец. 3 голови им дадовме за 45мин или ако не се лажам лани исто толку но на 6 натпревари.

Не можам да го гледам Алвес и иако немаме замена сакам да си оди, некои луѓе ептен се преценуваат.

Имаше доста смешни моменти на натпреваров,покрај фрлањето копачка од страна Арда ова беше :pos:
0.jpg

Влегуваме во одлична серија..најопасни во последните година две..а наредниот ден наводно Матје изјавува дека сепак постоела караница помеѓу Енрике и Меси..Не знам колку е веродостојно, меѓутоа очигледно е дека наголемо се работи за да се дестабилизира клубот на секаков можен начин...

“I’m happy for him. He deserves it because he was one of the Milan greats who worked successfully, with ability and honesty. He is a very competent and experienced man,” Sacchi told Esports Cope.

“Braida can bring all these attributes to Barcelona. He is one of the greats of world football and is fully up-to-date on the market. I think Barca were right to bring him in. Milan did not only play in Italy and he knows the international market."

Коа клубот има средства за играчи Браида многу солидно си ја брка работата ко што сите знаете.
Со оглед на тоа каков калакурник настана у Барса он би требало да среди работа, доста искусен е. Нека му е со среќа!

Пуштете го видеото, мјут на музиката и во позадина пуштете ја Akon - I wanna fuck you. Профит.[DOUBLEPOST=1422616121][/DOUBLEPOST]Новото синче на Шакира се вика Саша - произлезено од Александар. Погодете кој Александар ? Пике е македонски зет !

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom