Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто не го продадат Меси ? Јас само тоа не можам да го разберам. Во таков систем и Суарез и Нејмар ќе дојдат до голем израз на терен, вака играат само во сенка. Не можам да разберам како толку голем клуб како Барселона дозволува да е водена од еден играч.
Од истата(слична) причина зошто вашите не му даваат отказ на Венгер.

По малку глуп потег од страна на Пеп

Глуми лудило Пеп... Инаку кој ќе наебе во цела ситуација не знам.. Енрике самиот си заби автогол со ротациите и со неуспесите на неколку натпревари и со тоа што влезе во конфликт со Меси кој очигледно смета дека е недопирлив....Мислам дека утре ќе почне од клупата...Секако ако ова не е Мадридска пропаганда...

Младите повторно изгубија и Барса Б е во зоната на испаѓање. Ова е веќе 4ти пораз по ред, а тимот во последните 11 натпревари има само 1 победа.
Изгледа овој Еузебио е дрво од тренер и треба шо побргу да лета од клубот.

По малку глуп потег од страна на Пеп

Не е глуп, туку е многу паметен потег. Да го потпишеше дресот одма Филе ке испаднеше со статија од две страни како он разбрал дека Гвардиола догодина се враќа во Барселона, дека имале состанок Румениге, Гвардиола, Лапорта и двајца масони, дека Елвис е жив, итн...

Младите повторно изгубија и Барса Б е во зоната на испаѓање. Ова е веќе 4ти пораз по ред, а тимот во последните 11 натпревари има само 1 победа.
Изгледа овој Еузебио е дрво од тренер и треба шо побргу да лета од клубот.
Чекај полека, Еузебио ќе биде замената на Енрике.

Матје не е повикан иако доби дозвола за враќање. Браво Лучо. Физички најспремниот стопер ќе ни седи во публика против копачиве.

Мене па ми е малку олеснување што не е повикан, во последно време делуваше неспретно. За вечер сакам само да не глуми лудило Лучо со составот, па нека биде што ќе биде.

Мунир Сандро Педро во напад...Елче > Атлетико

Матје не е повикан, што веројатно значи дека Маске ќе игра во одбрана заедно со Пике. :pos:
Колку се добри Атлетико на нафрлени топки од прекини, ама Маске со неговата огромна височина ќе биде неприкосновен во тие воздушни дуели. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom