Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се кладиме црвен пајџа до крајов? :icon_lol:

Обожавам кога грешам во прогнозите...VISCA EL BARCA!!! Меси одамна вака не гризел!

Нејмар мислам најсреќен беше. Му земаа скалпот вечерва , какви копачи не ми се верува. Како да го гледам Интер на Мурињо.

Нејмар на крајот кога се радуваа на голот во лице на Годин , ПУТА АТЛЕТИИИ :D

Требаше да падни али ајде.

Одбраната одлична. Ептен на моменти мал пропуст, при ударот на Торес например, но ништо страшно. Одлична координација во движење. Алба поповлечен, а со тоа остви повеќе простор за Иниеста, без да се гушат и да не бушат по крилните страни. Да не ги именува поединечно, одлични беа.
Средината исто. Особено Иниеста! Кој цар си ти чоече, со тоа движење и сугурност во средината. Уживам кога го гледам. Ракитич исто, добро движење, пожртвуваност максимална и назад и напред.
Триото, еј како си функционираат. Се познава хармонијата меѓу тројцата, што ептен лично ме радува мене. Им посакувам во ваков ритам да ги крунисуваат останатите натпревари.

Нејмар ги здиви.
Најјака беше мајка ми, ми вика-Леле, абе оти онака го тепат детено . Оти ги дрибла а? :pos:

MSN!!!:bravobe::bravobe::bravobe:
msn.jpg

Eve go rezultatot koga Mesi se prefrli na negovata prirodna pozicija. Da ne sebicese petarda ne im begase. Kako i da e odamna nemame igrano vakov natprevar

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Стандард игра на Чоло. Ако не почне со тој убиствен пресинг ги губи натпреварите, а кога ги губи ја вади на површина грубата игра да го сопре налетот на противникот. (n)
Има тимов жар и страст за успех. Ако на идните натпревари го играме она од прво полувреме ќе има многу успеси.
Ќе се сложиме дека ова беше прв топ изигран натпревар сезонава.
На секоја асистенција и гол помеѓу Меси, Нејмар и Суарез како мало дете се радувам. Јаки се сите тројца. Меси е мотивиран како да нема ниту еден трофеј, Нејмар мора да биде поцврст и да не паѓа на провокации, Суарез е одличен на мал простор и асистенции.
Одбраната со ваков тим е слаба на високи топки, се користи просторот над Маске за жал.
Ова е добитниот тим. Фалат само Чави и Матие.
Маленхо го уби фудбалот, ги изгуби конците.

Ako Енрике почне да игра со овој состав заслужува шанса..Со ротациите можеби и не беше нешто злонамерно, можеби сакаше да ја зголеми конкуренцијата и желбата кај првотимците, но некои играчи едноставно немаат замена....

Чекајте бе луѓе, една добра утакмица одма спомнувате барса на пеп, меси крал,најаки сме незнам шо вау бау... се кладам сега за половината од вас енрике е цар.. стрпете се малку, ако не играат континуирано добро џабе е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom