Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
леле какви мизерии, не можат 2 додавања да сврзат против Алмерија. Средината ја нема никаде.
За Педро и Мунир да не зборам.

Да им ебам тоа умрените кучиња. Не заслужуваат ништо оваа година. Срамота.

А и на Бартра изгледа треба да му се стави нитро.
Голов падна од Меси..

Пк нека пимлова Меси пред гол..........чист негов гол е ова.

ОДбранава бавна бавна, некоја рандом црнчуга ги издува. Напаст жива.

bravo mozebi go srusi rekordot za ne primen gol vo spanija,ama vo ovie 3 meca nadoknadi za cela sezona odigrana do sega :)

Да се питев јас , Лучо ќе си ги пакуваше куферите одма после утакмицата па макар ја добил и со 1-5. 2 ебени порази во Примера , моралот на најдолно ниво , а идиотот ги остава Суарез и Нејмар на клупа. Каква дебилчина бедна.

Тата за овој е цариште :) Од ептен филозофирање и ескпериметирање, му избега експериментот од раце. Заебано е да експериментираш ако не си спремен да застаниш здраво доколку нешто тргни наопаку. Во случај it happens, замина по ѓаволите нештово.

Ако управата има доблест, после овој натпревар Енрике треба да си земе бовчата во раце и да си оди дома

Не ми е јасно со кој ум енрике ги остава нејмар и суарез на клупа, па на вкави утакмици треба да се уигра триото...

Средината е многу, многу слаба. Педро подобро да добие црвен картон барем нема да биде штетен за тимот.

Desperados !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom