Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно медицинскиот тим бил против тоа да се купи Вермален а Лучо сакал да се донесе.Најверојатно го спремаат да биде 100% фит,да не се ризикува додека не закрепне целосно.И така сега за сега не ни е толку потребен,така да би ни дошол добро кога ќе се мачиме со повредени играчи.Јас мислам дека ако се извлече некако од повредите и ако почне константно да игра,тешко дека некој ќе може да му го фати местото во први 11 а може и трансферот со него да ни биде целосна утка и да си се влече со повредите,што не посакувам ич.

Само едно прашање ја мачи оваа нација, зошто Алба не го ставате во комбинација(за утрешниот наптревар)?

Luis Enrique: "Luis Suarez will certainly play some minutes tomorrow, but I don't know how many..."
Да бе... Еве му поверував дека не знае. :)

Единствен начин да не знае колку минути ќе игра е да го пушти во прва постава, па да не знае кога и дали ќе го извади.

Се повеќе мислам дека Вермален влече некоја хронична повреда , затоа не сакаат да ризикуваат изгледа да го спремат колку што може подобро за да не ја обнови за брзо време. А ако е хронична прашање на време е кога ќе ја обнови.

Попрво синот на Меси ќе дебитира за прв тим, отколку Вермален...
Суарез со 4-месечна суспензија дојде време да дебитира, овој уште не може да се излечи.

Педро обично игра добро против Реал. Мислам дека колку и да е дрво, ако игра прв тим ќе одигра маестрално, не знам ни јас зошто имам вакво претчуство. :D

Браво
Дани - Маске - Матје - Алба
Ракитич - Буски - Иниеста
Педро - Меси - Нејмар

Реално, ова не е лоша варијанта(освен Педро, ама кај него го очекувам факторот изненадување и конечно да изигра на ниво), со тоа што нема да ме зачуди и доколку капитенот го видиме во прв тим на Класико, неговото искуство е многу битно. Има одиграно 40 натпревари против Реал и од активните играчи, има најмногу настапи во Ел Класико(трет е, зад Санчис со 43 и Генто со 42).

Последно уредено:
B0uKVMBIUAAn7AI.jpg:large

Голем песимизам помеѓу фановите од она што читам по странските форуми...Што е работата бре луѓе? Реал имаа екстремно лош старт, сега се вратија во колосек, но тоа не значи дека се непобедливи...Екипата што ќе излезе на Бернабеу е посилна од онаа која ја имавме минатата сезона, стојам зад тој факт, и верувам во тимот...

Повиканите.
Ter Stegen, Bravo, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Mathieu, Jordi Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Rakitic, Neymar Jr, Munir, Pedro, Messi & Suárez.

Знаев дека вака ќе биди кога ќе се врати Суарез, пишав и претходно. Ќе го форсираат Мунир од Бог знае која причина иако покажа Сандро колку е подобар, снаодлив, дрзок и од никого не се плаши.

Интуицијата ми вели дека ќе почне со Мунир Меси и Нејмар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom