Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова се спремаат за да се фрлаат во воздух откако ќе тепаат во сабота...

Никој не може ни да си дозволи да предпостави како Лучо ќе стартува утре .... Браво, Матие, Алвеш, Нејмар, Меси и Инеста според мене се само сигурни дека стартуваат, за другите ништо не се знае.... Мислам дека никој не верува дека Суарез ќе стартува од прва минута, што е и многу логично по паузата која ја имаше .... Но, Лучо е Лучо , така да ништо нема да ме зачуди ако сите не изненади со Суарез во стартната постава ....

Никој не може ни да си дозволи да предпостави како Лучо ќе стартува утре .... Браво, Матие, Алвеш, Нејмар, Меси и Инеста според мене се само сигурни дека стартуваат, за другите ништо не се знае.... Мислам дека никој не верува дека Суарез ќе стартува од прва минута, што е и многу логично по паузата која ја имаше .... Но, Лучо е Лучо , така да ништо нема да ме зачуди ако сите не изненади со Суарез во стартната постава ....
И Алба е сигурен стартер.

Алба далеку е од сигурно место моментално, Матје има поголеми шанси да игра лев бек од него.

A sto e so Vermaelen, so prae od sto zivee kaj e deckoto [emoji2]
Живее во услови на вакум, да не се повреди.

Треба Матје да игра ама не како бек. Едноставно мора брзи бекови за оваа утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom