Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку само не.Се гледа дека играт за Меси и ебениот рекорд , ниту еден шут надвор од 16те.
Колку само не.
Чави и Маске најдобри покрај Меси.
Мора некој сефтето да ви го напраи. Братска делба, Меси најбољи стрелец, вие примате петарда.Читајте го змејот во фан клуб Реал. Сме се провлекувале на среќа и сме збирале бодови , и се освен 3-4 гола во нашата мрежа ќе било неуспех.
Незнам на шо е , ама сакам дупла доза од тоа.![]()
Оди постирај во музика, поубо ми е да те читам таму и да те лајкамМора некој сефтето да ви го напраи. Братска делба, Меси најбољи стрелец, вие примате петарда.Патем не е мој текстот, али исто ко да е.
![]()
Читајте го змејот во фан клуб Реал. Сме се провлекувале на среќа и сме збирале бодови , и се освен 3-4 гола во нашата мрежа ќе било неуспех.
Незнам на шо е , ама сакам дупла доза од тоа.![]()
А кој го негира тоа? Човекот кој го пишувал текстот сакал да истакне дека Реал е во одлична голгетерска форма и дека треба да го продолжи тоа и на класикото.Гол разлика 22-0...провлекување на среќа..Можам да разберам се, ама не разбирам како некои луѓе не ги гледаат реално работите и немаат никаков респект кон противникот,па зборуваат како Барса да е второкласна екипа...Фан сум на Барса, но никогаш не сум го потценил Мадрид, туку напротив секогаш како и многу членови тука повикуваме на претпазливост и сериозност во тие дуели..Ако некој смета дека напад со Меси, Суарез и Нејмар е обична работа, и не постои никаква закана...во прашање се неговите фудбалски познавања и колку тие се базираат на објективизам..Јас тоа никако не можам да го кажам за Роналдо,Бејл или Хамес..Што се однесува до одбраната која е за пофалба во Ла Лига, и да примиме гол од Реал воопшто не е срамно..Фактот што стигнавме до Ел Класико без примен гол останува, и е доволна сатисфакција со која другите не може да се пофалат..Тој факт е импресивен сам по себе и независен од исходот на натпреварот со Реал...