Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За него е договорено утакмцата специјално бе :) Ќе апне некое дете :D

Ќе биде смешно да се гледа Суарез против 18 годишни деца.

Само да не го повреди некој ретердиран со клизачки.

Одиме вечер на победа без примен гол? :vozbud:

Се надевам на победа , макар и да дадеме 5 а да примаме 4. Само стартни 11 без Педро и оптимист сум. :)

И минимална победа од 0-1 би прифатил. Како минатата или предминатата сезона, кога Адриано ги реши со еден убав шут од далечина.
Вечерва изгледа Матје лев бек ќе игра, а можно е и Даглас да дебитира.
И за жал на повеќето овде, Пике веројатно прв состав.

Абе Меси вечер два гола минимум,мора малце да го стине К.Роналдо,нема смисла многу ми избега педерчето.А за асистенциите е друга прича:D

Абе Меси вечер два гола минимум,мора малце да го стине К.Роналдо,нема смисла многу ми избега педерчето.А за асистенциите е друга прича:D

Оваа сезона дефинитивно нема да биде зависна само од Меси , како во нивниот случај од Роналдо. Имаме 11 дадени голови од кои само 3 на Меси , и искрено се надевам ќе продолжи ова. Побитен е целокупниот скор на екипата како тим , а не one player team. Единствено ми е страв Меси да не тргне да се натпреварува со Роналдо , па да трпи целиот тим за тоа.

Оваа сезона дефинитивно нема да биде зависна само од Меси , како во нивниот случај од Роналдо. Имаме 11 дадени голови од кои само 3 на Меси , и искрено се надевам ќе продолжи ова. Побитен е целокупниот скор на екипата како тим , а не one player team. Единствено ми е страв Меси да не тргне да се натпреварува со Роналдо , па да трпи целиот тим за тоа.
Се слагам со тебе за се што имаш напишано на постов,ама не би било лошо вечер едно хет-трикче да направи;)

Не очекувајте од Меси сега да тргне да дава голови поради лични рекорди, барем во есенскиот дел не. После нова година можеби пак ќе запне, но ако имаме ваква предност пред Мадрид.
Меси сезонава има друга улога на теренот, повеќе е 10-ка, отколку лажна 9-ка. Сезонава крилата не ни играат широко, туку се насочени повеќе кон противничкиот гол, а не да ја шират играта.
Ех Алексис е створен за ваква улога ама мораше он да биде жртвуван за да Педро остане.

И минимална победа од 0-1 би прифатил. Како минатата или предминатата сезона, кога Адриано ги реши со еден убав шут од далечина.

Томас долго време тренира нормално, чудно зошто сеуште не доби лекарска дозвола па ќе мора папучарот да го гледаме ...

Вермален денеска ќе игра со Барса Б, заедно со Суарез.

Матје и Дани не се повикани.[DOUBLEPOST=1411568010][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=ibEsE54e4IU
Во живо Барса Б.
Играат Бабунски, Суарез и Вермален. Моментално е 1-0, гол на Вермален. :D[DOUBLEPOST=1411568274][/DOUBLEPOST]2-0, Суарез. (y)

Последно уредено:
3-0. Голиште на Бабунски.
Халилович е играчиште, и не мислам за негова возраст туко воопшто.
Вермален лев бек игра, одлично изгледа, спремен е.
Суарез снемува здив, и мене ми изгледа како да има некое кило вишок.

Даглас со деби вечерва :)

Bravo; Douglas, Piqué, Bartra, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Pedro, Messi y Neymar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom