Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно се разјасни и работата околу Суарез. Дечкото наредните 2 години ќе игра како позајмен во Севиља, после ова Севиља има опција да го купи за 6 мил. Доколку Барса после сака да го купи пак може да го прави тоа за 9 мил. Добра зделка

Толку фалениот Бускец беше невидлив на мечов , што всушност има улога Бускец???
Ако не купат 2 дефанзивци , ништо не правиме !

Толку фалениот Бускец беше невидлив на мечов , што всушност има улога Бускец???
Ако не купат 2 дефанзивци , ништо не правиме !
Се заебаваш.
Се надевам дека се заебаваш.
:)

Ајде спремајте се, за пола саат Алексис да го гледаме.

Ехх, да имаат слобода и во Барса како во своите репрезентации Алексис и Нејмар, малце подруга песна ќе се пее...
Нешто како Меси-Ето-Анри во 2008-09.

Да имаат слобода тој ќе биде нападот, Меси-Санчез-Нејмар и има да гледаме фантазии на терен. За жал тоа може само да сањаме. Како поодминуе времето ќе сањаме и дефанзивци изгледа :D Ракитиќ ќе го прекомандуваат на местото на Маскерано :D

10462560_869569646405052_4039067293381980479_n.jpg

Алексис и Нејмар растураат за репрезентациите како и обично. Не се скаутите и трансферите лоши, нешто друго не штима во тимот.

се знае шо е работата,Енрике треба да се ослободи од Меси за овие другите да дојдат до израз,мене така ми делува..........

Последно уредено:
Ми се свиѓа начинот на кој сеа веќе повеќето во фан клубот размислуваат :icon_mrgr:

Тер Штеген
Алвес - Маркињос- Пике - Алба
Бускец- Рафиња
Меси - Иниеста - Нејмар
Санчез​

Ама ова никогаш нема да биде , туку е следново:
Тер Штеген
Алвес - Маркињос- Пике - Алба
Бускец- Рафиња
Санчез- Меси - Иниеста - Нејмар
Буквално , ваква е нашата формација .

За вакви формации ќе треба да чекаме малиот да се пензионира или да направи трансфер

Нека Меси се пензионира или да се продаде, па да видиме тогаш од Нејмар и Санчез или било кој и да дојде. Чим меси е во тимот, другите нема да можат да напредуваат. Додека се пензионира меси или продаде, ќе поминат едно +10гпд. Дотогаш, има живци да кинеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom