Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Manchester United are set to be beaten by Barcelona in the race for Paris Saint-Germain defender Marquinhos. (Source: Daily Express)
Изгледа го лапнавме Маркињос, сега уште 1 одбрамбен и центарфор и да спијам мирно.

Бабунски почна да решава мечеви :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Не поврзуваат со Дестро и Игуаин :tapp:

^ Да продолжев да играм, ја сам ќе си напишев статија на екипа, жими све :D

Знам дека рековте да не замараме веќе со шпекулации, ама кога го гледам составов што го направиле Sport ми доаѓа да :drk:

10342920_825942237417261_9184667884993233669_n.jpg

Дали стварно мислат дека ќе го земат Агуеро? Незнам баш дали М Сити ќе го даде тукутака.

6 FAVORITES

BRAVO, MATHIEU, KOKE, KUN, CUADRADO, MARQUINHOS

Barça makes clear the reinforcements for the next campaign and their priorities

Овие мислам би биле полн погодок, освен Кун, нема шанси Сити да го пушти, Матие, Маркињос и Куардадо одбрана, Коке средина, Браво голман и за напад го имаме Делуфеу, да остане Алексис и да си отиде Педро, доволен ќе ни биде само еден како Ларсон на времето само од клупа, Кун и не ни е толку потребен :)

Фабрегас спремен да си замине, се отвара место за Коке..! Еден од насловите на Мундо депортиво денес

Koke (Atletico Madrid): "Kada sam vidio koliko je poruka stiglo, mislio sam da se nešto desilo. Međutim, bila su to pitanja o Barçi. Sjajno je što se zanimaju za mene, jer to dokazuje da radim dobro. Međutim, vidim se samo u Atleticu. To svako zna."

Koke (Atletico Madrid): "Kada sam vidio koliko je poruka stiglo, mislio sam da se nešto desilo. Međutim, bila su to pitanja o Barçi. Sjajno je što se zanimaju za mene, jer to dokazuje da radim dobro. Međutim, vidim se samo u Atleticu. To svako zna."

Во превод, зголемете ја понудата над 50 милиони за да се видам во вашиот дрес..Страшна работа е е денешниов фудбал и како се функционира...некаде читав дека дури 60 милиони ке понуделе за Коке, доколку го продадат Фабрегас нормално

Изгледа планот на Енрике е Бускец да биде замена за Чави а ДМ да игра Масќерано. Го допревме дното и ние, од екипа со најјака средина на светот сега имаме послаба од онаа на Ман.Утд.

За Коке вреди да се лупнат пари, ама со оглед на тоа што со трансферот на Виља имаме прва опција за него сигурно нема да биди како што пишуваат по веснициве. За 20 милиони да го земиме е премија со оглед на цените моментално. Мора да се купува, не знам што се чека. Можно е ова да ни биди последен преоден рок за 2 години. Со доаѓањето на Пујол на функција мислам дека ќе се подобрат тие работи.

Не ни требаат засилувања. Ако си иде Цеск, Сонг може да игра место него. И онака е подобар :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom