Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте колективно, сите овде да не коментираме веќе ни изјави ни информации во врска со можните засилувања. Дури и по 2-3 коментари на ден вкупно да се пишуваат на фан клубот, поарно отколку овие бесмислени лаги кои ги пласираат господата од управата.
Јас колку можам ќе се воздржувам од коментари за шпекулации, ќе коментирам само официјални и потврдени информации(трансфери). Ама, доколку во август тимот не е комплетен, кој колку можеме ќе донимаре, купуваме 2-3 авионски карти до Барселона(зависи колку пари ќе собереме), по случаен избор избираме 2-3ца од овде, чифтето во рака и правиме атентат на дамите и господата во управата.
Visca el Barca!

Дамите оставете ми ги мене, со господата што сакате правете :icon_mrgr:

Една од нив

n_20110909112130_la_abuela_del_barca_106_anos_de_pasion_por_unos_colores.jpg
:pos:

Ај стварно, не иступија медиумиве во последно време со шпекулациите. Поарно да си чутиме.

Пујол станал прв асистент на Зуби (y) Се надевам ќе издејствува некои поразумни одлуки, со оглед на тоа дека доволно добро ја знае еволуцијата на оваа екипа

Алексис 3 асистенции имаше сите 3 феноменални.. се гледа дека не е до играчот туку до тимот.. истото ќе биди и со нејмар, парчиња ќе прај..

Javier Mascherano (29) has told Barcelona he will continue at the club next season. Under Luis Enrique, he will again play in midfield. [md].

Колку има вистина во ова останува да видиме

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

На почетокт сите ќе си одат, сеа сите ќе останат. И Педро и Маскерано и Роберто и Санчез... кој ќе си оди?

На почетокт сите ќе си одат, сеа сите ќе останат. И Педро и Маскерано и Роберто и Санчез... кој ќе си оди?
Дани, Меси, Алба, Нејмар...ако не испаднат со тоа инфо деновиве веснициве, добра ќе е.

Додека не си оди оваа скапана управа нема титула да видиме во ниеден спорт!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom