Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
b8191b6c7d1acc7693f1e24482b9fe0c.jpg

Ако нека го донесат Агуеро, ама нека ја вратат шемата како од времето на Ето и Анри. Барем бункер тимовите со таквата тактика ги кревавме во воздух. Нападот беше подобар и не влагавме со топка во гол, а ниту Анри ниту Ето не се нешто посебно високи како Ибра.

Пак мислам дека ова се глупости. Не можам да верувам, Пинто е клучот за Меси да остане :pos:.
Сето овие се измислици од новинарите.

Barcelona goalkeeper Pinto already decided months ago that he will move with his family to the United States after this season where he will star in a Robert Rodriguez movie, alongside Danny Trejo.

Fixed

Барселона ја има честта да биде во иста статија спомната со Каролина <3:cuc:

Поуба од оваа шанса од нигде никаде амин.

Сега е моментот како што кажав страна претходно, дека стравувам од Барса, а не од киксот на Реал.

Ете уште една шанса ни се пружа, уште една шанса да покажат дека во нив има барем малку волја и желба.
АЈДЕ ДА ВЕ ВИДАМ ЛАВОВИ МОИ!

Еве ни поклонета шанса. Од нигде никаде, како што на смотан начин ја изгубивме пол-позицијата, еве сега од нигде никаде повторно конкурентите не враќаат во игра.
Сега СЕ' зависи од нас. Ако ги победиме овие 2 натпревари, ние сме шампиони. Сега ни треба мотивација, сега ни треба лавовско срце, сега ни треба борба до последна капка крв. Сега треба да дадат СЕ' од себе, а ако е тоа малку, да дадат уште повеќе! :icon_mrgr:

Порака до играчите:

Ебате сезоната...

Ако не, нека изгуби Атлетико од Малага па да не мора да се мачиме ни да ги тепаме во последно коло...

Додуша ако ги тепаме Атлетико во последното коло дури и заслужена ќе ни биде титиулата...

Ај се кладиме дека тепаме на последната и освојуваме Ла Лига :vozbud:

Со Елче во гости и со Атлетико дома. Мене повеќе ми е страв со Елче што ќе направиме. Маливе тимови се ненормално мотивирани против голем тим. Но мислам дека последната со Атлетико ќе биде натпревар за титула.
Чудна е оваа година. Имавме водство го загубивме, имавме шанса ја прокоцкавме, сега пак имаме шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom