Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Или Самарџиски ако не, може и некоја тројка ќе мавне :D
Пер Самараџиски од под кош со судни маки погодува, тројки бараш ти :)...
Ќе чекаме Антиќ да дојде пред пензија :)

Нема да ме зачуди доколку се точни информациите дека Пеп барал Пике да биде продаден. Еве фотографија од Пике вечерва во еден ноќен клуб во Барселона, најверојатно со цигара во устата.
10173569_845072382188112_1572294697199758687_n.jpg

Абе добри ни се плановите за играчи, ама не сте помислиле дека полека може да станеме она што беше Реал пред некоја година..?Премногу ѕвезди на мал простор..и отпаѓање уште во осминафинале на ЛШ..(n)

Нема цигара тоа е барем сигурно.:icon_mrgr:

Ако нема цигара, ондак е ок. Оти читам коментари по фб, го линчуваат, бараат да се продаде Пике :D Не знам, ми се причини како цигара, ама ако само на мене ми се чини, тогаш нема ништо страшно.

Пиќе е штопериште. Коцката го ништи, ваљда и ноќните клубови. Знаеме кога сака да игра колку може да е добар. У комбинација со Давид Луиз ќе биде интересно и двајцата сакаат напред :D

La renovación de Leo Messi por el FC Barcelona no será una cuestión económica, sino deportiva. El delantero azulgrana quiere un proyecto de garantías y habría pedido al club el fichaje de Agüero y la continuidad de Pinto

Ете што бара Меси за да го продолжи договорот :)

Пак мислам дека ова се глупости. Не можам да верувам, Пинто е клучот за Меси да остане :pos:.
Сето овие се измислици од новинарите.

Barcelona goalkeeper Pinto already decided months ago that he will move with his family to the United States after this season.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Не ве загрижува тоа што Меси изиграва шеф?

Така е тоа кога имаш звезда како Меси. Истото мислам беше во Реал. Кога Кики беше незадоволен од платата, и сакаше парите од продажбата на неговите дресови да биде негова.

Меси одсекогаш изигравал шеф.

2009-10 некаде почна шефувањето на Меси. Се виде тоа кога и покрај донесувањето на Ибрахимович, Меси беше тој што играше шпиц. Токму затоа и не успеа Ибра кај нас и беше продаден за една петина од цената за која беше донесен.

Мислам дека ниеден напагач не би се вколпил во играта на Барса како што би се вклопил Агуеро.Еден од поомилените играчи ми е и ако некако успееме да го договориме ќе биде мноооогу интересно :)
Можда ни треба некој повисок но Агуеро си е Агурео,каков Манџукич какви бакрачи.Нека земат плус некој 35 годишен за дубока резерва и завршена работа.:свиркам:

Не ве загрижува тоа што Меси изиграва шеф?
Педерскава управа не сака да му даде тоа што Меси сака, па пушта вакви дезинформации за него во јавноста. .

Гадно е спукан Меси со управата, ама овие немаат муда да го продадат зошто ќе ги запалат на плоштад па спремаат терен за тоа во иднина. Едвај чекам да го видам денот кога ќе ги избркаат од клубот.

@Lucifer Sam

Епа баш заради што е спукан со управава ќе ги дрибла како што сака. И се тоа ќе се одрази и врз другите играчи. Не сакав да верувам кога другиве ми викаат Меси е Барселона. Ајде да видиме сега дали ќе ја исполнат неговата желба за Агуеро.

Мислам дека не е точна информацијава за Агуеро. Како прво ако дојде он нема шанси да игра на крило, а истото важи и за Меси.
А комбинацијата од Нејмар-Агуеро-Меси би била одлична освен ако формацијата не биде ваква:

------- Нејмар ---------- Агуеро----------------------
----------- Иниеста ------------- Меси--Куадрадо
-----------------Бискетс ----------- Чави------------
------ Алба ------- Луиз -------- Пиќе ---------------
-------------------------- Тер----------------------------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom