Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1397546958_extras_noticia_foton_7_0.jpg

According to Marca,which has accessed confidential whatsapp message between a board member and his friend, FC Barcelona knew that Tata Martino would leave the club this summer. Not only that, but that the Board of Directors is aware that Martino will leave and furthermore has also started work on finding a replacement, lining up Borussia Dortmund manager Jürgen Klopp. A manager who, furthermore, would bring Marco Reus with him for 35m euros.

The so called "whatsapp secret" message also said, Messi has told his teammates that his only focus is exclusively on the World Cup and that he would only give 100% after coming back from his Brazil. The message also talked about the private affairs of some of the board members.

Пинто
Алвес - Адриано - Маске - Алба
Чави - Бускетс - Цеск
Алексис - Нејмар - Педро

Според спорт.ес најновиот и веројатно последен состав е со Фабрегас како лажна деветка :facepalm: Нека се убие Тата

Пинто
Алвес - Маскерано - Бартра - Алба
Чави - Фабрегас - Иниеста
Меси - Алексис - Нејмар

Адриано го најавуваат да игра заедно со Маске во одбрана. Со таа негова аут форма ја прееска од аптека дијазепам си купив.

Адриано го најавуваат да игра заедно со Маске во одбрана. Со таа негова аут форма ја прееска од аптека дијазепам си купив.
Шо бе уште се нервираш за сезонава. Џабе нервози, џабе се, гледај и чуди се на тоа како не играат ништо годинава, како не се замараат.
После Ваљадолид прекинав да се нервирам јас...

Абе ако почнуваме и Донгу, Афелај и Тељо и удри бригу на весеље бре Тата...

Заслужуваат да изгубат квалитетно денес. Мора да се дотера умот на сите, почнувајќи од ова усрано раководство, па се до
поголемиот број од играчите кои очигледно не се замараат многу многу. Барем да ја досерат сезоната до крај.

Некој си подпредседател на Барса за радио Каталунија изјавил дека и да изгубат вечерва ни Тата ќе си иде нит избори ќе има

Нема шанси да играат Адриано и Маскерано стоппери,не е до толку ненормален Тата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom