R
Rigel Kent
Гостин
Траоре и Ел Хадади 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лично јас сум против управата, сум пишувал повеќе пати и си стојам зад тоа. За мене оваа управа не заслужува да го води клубот.Сега испаѓа дека сме повеќе против управата отколку за да тргнат работите на подобро.
Ако има шанси да се донесе Клоп нека го донесат, иако како што кажа Игорче, тешко..
А тоа за навивачите не знам како може да ви биде нормално. Јас не би го сметал некој за поддржувач кога онолку крвнички ме пцуе по пораз.
Во ред, сите се согласуваме и ја критикуваме моменталната управа, но и лошо раководство може да има плусови (донесување на Клоп).Лично јас сум против управата, сум пишувал повеќе пати и си стојам зад тоа. За мене оваа управа не заслужува да го води клубот.
Колку е шпекулација или користење на медиумите да го тргнат притисокот од нив останува да видиме. Трансфер периодот е блиску, лигата е при крај.
Кога тимот со години има успеси и одеднаш во краток временски период губи два фронта сосема е нормално да има таков гнев. Тоа што некој има краток фитиљ и таков начин на изразување како криците кон Нејмар тоа е дел од неговата некултура.![]()
За да тргнат работите барем малце на подобро,оваа управа мора да се смени..сум го кажал тоа и претходно и што и да биде понатаму јас си останувам на овој став,дека оваа управа не е достојна за клуб како Барселона и мора што побрзо да се смени..Сега испаѓа дека сме повеќе против управата отколку за да тргнат работите на подобро.
Ако има шанси да се донесе Клоп нека го донесат, иако како што кажа Игорче, тешко..
А тоа за навивачите не знам како може да ви биде нормално. Јас не би го сметал некој за поддржувач кога онолку крвнички ме пцуе по пораз.
https://vine.co/v/MJwHK93gubmАу каков гол на Мунир Ел Хадади! Зборувам за вториот негов гол што го даде.
На 25 август 2010-та година, гостувавме со Милан на Ноу Камп. По натпреварот, Гвардиола ме повика во неговата канцеларија.
Немаше потреба да ме повикува два пати. Веднаш отидов. На масата имаше црвено вино. Гвардиола почна да ми раскажува за Барселона, велејќи дека тоа е посебен свет, перфектна машина која сама се развива.
„Ни требаш тука, Андреа. Веќе имаме силен тим, но ти ќе бидеш шлагот на тортата. Бараме играч од средниот ред кој ќе соработува со Чави, Иниеста и Бускетс и тој играч си ти. Ги имаш сите карактеристики да играш за Барселона, а посебно една - ти си светска класа."
Moжеш да образложиш зошто е на удар на јавноста и фановите? Не пратам германски медиуми, не сум во тек.Пеп излезе со една интересна изјава..Вели ако не му се допаѓам на Баерн, ќе се ракуваме и ќе си заминам..Колку само карактер има човекот, а мислам дека незаслужено е под удар на германската јавност и фановите..Овие неколку недели кои доаѓаат ќе го покажат тоа..Се надевам дека под друго раководство ќе дојде пак и дека ќе го креира тимот онака како што само тој знае!