Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа и нови 3 бода... задоволен сум од победата,али од играта не,со ваква игра во Среда мислам дека нема што да бараме на Калдерон.. сигурен сум дека ќе се среди играта и играчите ќе излезат мотивирани и желни за победа... само се молам Фабрегас да остане на клупа,а да стартуваме со Санчез/Педро.. но најверојатно повторно ќе го видиме истиот состав како на кампот,штом Фабрегас денес не стартуваше,најверојатно Тата го одмараше за во Среда..

Ова е најголемо разочарување за мене како фан на Барселона.

It's official the Barça socios have voted YES to the 600M remodeling project of Camp Nou (72,36%)(n)

Дали ова значи дека си го продадовме легендарното име..?

Дали ова значи дека си го продадовме легендарното име..?

Ова значи дека ќе го прошируваме постоечкиот Ноу Камп а нема да градиме нов стадион , јас потполно ја поддржувам одлукава.[DOUBLEPOST=1396734344][/DOUBLEPOST]
timelinefcb.v1395330069.JPG
[DOUBLEPOST=1396734578][/DOUBLEPOST]Today’s referendum will decide the fate of the Espai Barça, a project scheduled to start in the summer of 2017 and continue until the beginning of 2021, and costing some 600 million euros (725 million dollars). 420 million euros will be devoted to a wide scale remodelling of the main stadium which will include cover for every tier and an increase in capacity to 105,000 seats. There would also be a new multi-sport pavilion with a capacity for 12,000 spectators, a new Miniestadi at the Ciutat Esportiva and a reorganisation of the areas surrounding the stadium. The project was made public on 5th March and since then more than 50, 000 people have taken the opportunity to find out about it at first hand.

This referendum is the second in the Club’s history. The first took place in 1950, when the country was suffering under the dictatorship of General Franco and democratic rights were non-existent. Despite this, the Board of the day called on the membership to decide whether they wanted to move from the then Corts stadium and build a new one, the Camp Nou.

Последно уредено од модератор:
Муабетот ми беше дали по цена на ова ќе се смени името на стадионот..тоа ми боде очи бидејќи читав некаде, а за другото среќен сум и јас

Obviously it won't be named "Camp Qatar".. but possible it will be named "Camp Nou [brand name]" depending on sponsors.

Камп Ноу Катар Петролеум

За една недела сите че бараме отказа од Тата.
1. Во средата ќе отпаднеме од ЛШ
2. Викендот ќе кикснеме и ќе ги изгубиме шансите и за Ла Лига.

Камп Ноу Катар Петролеум

Ко за инат тројна титула зимаме годинава.

Камп Ноу Катар Петролеум

Од каде пресвртов? У депресија да не падна?

Не знам дали сакам оставка од Тата ако не освоиме ништо, ама од овој борд на директори сакам оставка дури и ако освоиме све што остана за освојување, се тргне забраната за трансфери и се купат Тер Штеген, Мангала и Гундоган на првиот ден од трансфер периодот.

Последно уредено:
Онака 'ради реда' го напишав постот, иначе секако дека се надевам на барем 2 титули на крајот од сезоната.
Сепак, колку и да звучи песимистички, има големи шанси да се оствари тоа што го напишав претходно. Со Атлетико ќе биде тешко, а во Ла Лига продолжуваме да играме топло-ладно.
Едно е сигурно, купот МОРА да се добие. Не заради тежината на натпреварувањето, туку заради противникот против кој играме во финалето!

Има шанси да се тргне казнава? Го наебавме на велико иднава сезона.

Дури и тројна титула да освоиме јас сакам Тата да си оди. Не го бива факт е , колку и подршка да му се дава едноставно не го бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom