Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И купуваме три стопери врвни играчи , најдобри на својата позиција. Го зимаме и Тер Штеген , го носиме и Суарез и Агуеро , а Нејмар го продаваме на русите за 200 милиони кои ќе го играт само во сала , оти надвор многу дува ветар. :pos:

Абе вие не сте нормални... ахахахахаха:pos::pos::pos::pos::pos:

аххахаха и Роналдо излегува out of the closet и јавно кажува дека потајно е во врска со Пепе :ROFLMAO:

Нејмар не го давам и за Суарез и Агуеро заедно :D
Мора таков да имаме у тим, плус за прва сезона е добар. Постигнува голови кога најмногу треба. У супер купот дае - освоивме, на Реал им дае првата утакмица, со Атлетико у вторникот... плус асистира многу, и доста пенали се направени над него. Мене мноу ми се свиѓа, не би го мењал за никој на таа позиција. Инаку ќе биде тешко у среда, мора први гол да постигнеме, тоа е многу битно.

Оваа сезона Барса има дадено 2 голови против Атлетико во 4 натпревари и двата се на Нејмар. Мислам дека му е сигурно местото во стартните 11 за во среда

Би сакал во првите 30мин да постигнеме гол. Што малце ми е научна фантастика.

Со успешна тактика уште од првата минута: безглаво напаѓање и паѓање во шеснаесетникот на Атлетико. Нема шанси да не ни досудат барем 2-3 пенала. :D

Со успешна тактика уште од првата минута: безглаво напаѓање и паѓање во шеснаесетникот на Атлетико. Нема шанси да не ни досудат барем 2-3 пенала. :D

Ние да успееме да влеземе во шеснаесетникот загарантирано имаме пенал. :D ... Утре уплаќајте црвен за Атлетико , добитна комбинација. :D

И јас мислам дека ќе има црвен не знам зошто...Него, оставете тоа, што правиме со дресовите? Ако ги видам во комбинацијата со знамето на Каталонија ќе се убијам..многу подобро да играме во црната комбинација , чувствувам дека овој ни носи лоша среќа :icon_mrgr:

И јас мислам дека ќе има црвен не знам зошто...Него, оставете тоа, што правиме со дресовите? Ако ги видам во комбинацијата со знамето на Каталонија ќе се убијам..многу подобро да играме во црната комбинација , чувствувам дека овој ни носи лоша среќа :icon_mrgr:
Со третата ќе сме играле, мислам дека видов официјална информација некаде по странициве...

Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield. @barcastuff

Последно уредено:
Место Ројс они за Нејмар најдоа да дадат толку пари:tapp: Бар сеа сакам тројка Ројс-Меси-Нејмар:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom