Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме трет голман :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Имаме Oier Olazabal. Има еден настап за прв тим во 2008 год.

Official: Valdes has torn an anterior cruciate ligament and will undergo knee surgery

note: valdes will miss the rest of the season, including the world cup in brazil ‪#‎fcblive‬ ‪#‎brazil2014‬

Не е фер ова, на ваков начин да заврши кариера во Барса...

Последно уредено:
Значи ја гледавме последната утакмица на Валдес...
А од кај испадна правилово дека може да се купи голман?

Тешко дека ќе земат нов голман сега , би паднало се во вода со Штеген. Сигурно Пинто ќе биде прокомандуван во прв голман , а овој од Барса Б ќе дојде како резерва.

И мене не ми е јасно тоа, мислам дека се грешка за таа информација.

Има таков преседан кога ќе се случи некоја ваква повреда и понекогаш на тимот му се дава шанса да купи замена, исто имавме можност со Милито и Абидал кога мораа да отсуствуваат подолго време, ама Тата на пресот после утакмица одма изјави дека шанса нема да се купи нов голман и дека ќе продолжиме со истиот тим освен ако се повреди уште еден. Во секој случај многу ми е жал за ваквиот крај на Валдес во Барса.

Го прашаа Тата на прес, рече дека нема да се купува голман. Сезоната ќе се заврши со овие играчи. Веројатно Пинто ќе брани до крај.

Штета за Валдез, каков малер :(
Многу ми е криво што вака ја завршува блескавата кариера во Барса :(

Spanish league rules allow a club to replace a goalkeeper who is out with a long term injury, if doctors confirm that Valdés will be out for a long period (over five months) then Barcelona would be allowed to sign another keeper from the Spanish league (first or second divisions) or one currently without a contract.
However Tata says they won't look to sign anyone.

сепак штета што вака му заврши авантурата во Барселона.

6 месеци штета. Ќе го пропушти и светското во Бразил. Најдобрата сезона во кариерата исполнета со најмногу повреди. Штета што ја смени одлуката за пенал судијата

Ебате среќата ебате. Може ли една сезона да помине без ние да имаме некоја ужасна несреќа.

Пред 3 години Абидал имаше рак, па после му се врати него ракот и Тито мораше на операција, следната година и на Тито му се врати ракот- двапати.

Оваа сезона почна со постојани повреди за Меси, па продолжи со скандалот на Росел и проблемите на Иниеста. Сега уште ова ни фалеше.

у пм нека оди и победа и три бода и се...
и ова дај боже да не влијае лошо на остатокот на сезоната и на другите играчи, нека бидат мотивирани, нека освојат барем една титула на крајот на сезоната, не за друго, ЗА ВИКТОР!

Anims Valdes!

Дај бре ептен не оди ова времето

Ви реков јас дека ќе паднат психички ако изгубат во класикото. Немат тим кадарен да се носи психички со притисок , ментални слабаци се. Сега уште Сосиедад да им го опне за 2 кола , и да славиме титула. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom