Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Го тепаме Реал М. наредно коло идеме на -1. Реал М губи 2 или 3 бода во Севиља или Р.Социедад и имаме +1 или +2 и последно коло го тепаме А.Мадрид и титулата е наша:свиркам:.

Притисокот е на Реал, оти ние немаме што да изгубиме. И онака сме 3ти, подоле од ова не може до крајот на сезоната. Можеме само да добиеме.

Објективно гледано, во недела ќе видиме дали воопшто заслужуваме да бидеме во борба за титулата во Примера

Објективно гледано, во недела ќе видиме дали воопшто заслужуваме да бидеме во борба за титулата во Примера

Точно. Само сакам да биде фер и коректна игра без судиски грешки , па ако успееме да ги тепаме првенството ќе биде пекол до крајот на сезоната. Искрено ако правиме муабет фаворит е Реал во тој меч , но сепак е класико и во никој случај не сме отпишани. Играта и масакрот што им го направија на Осасуна и тоа како ќе им делува позитивно , па да се надеваме на една минимална победа и да гризаме до крајот на сезоната.

Кој ќе чека до недела жити се , оддамна се немам возбудено така за Ел Класико. :vozbud::vozbud:

Фаворит е Реал, ама често бил па не поминувале добро. Она што е важно е да сме комплетно фокусирани на својата игра, Пике и одбраната да се без грешка а другото ќе функционира доколку имаме посед (а ќе имаме). Нејмар и Санчез би ги стартувал напред, Педро од полувреме ако треба. На Нејмар треба да му се даде малку поголема слобода и одличен ќе си биде, како и да е сезонава ќе му биде транзиција кон европскиот фудбал. Од наредна треба да се очекува многу од него. Санчез и неговите 20+ гола по сезона ќе вредат многу дури и да не е атрактивен за гледање. Right place right time ситуации му се досега, ама ќе значи многу.

За тие што сеуште не ги виделе головите од вчерашната утакмица, со Рој Ходсон видео...

Еве само линк, ме дупи нешто форумов.
http://www.dailymotion.com/video/x1hqu0j_barcelona-osasuna-highlights-hd-16-03-2014_sport?start=3
Ray Hudson треба да добие нобелова награда за литература. Гениј!

...but look at this touch from Messi, softer than a mother's kiss..It's unbelievable! He takes it past the defender who is basicly down and into his shorts and than caresses it softer than a snowflake falling on a bank of snow...

...and once again the Ossasuna defense goes missing in the Bermuda triangle that is Camp Nou

There is more flare in this team than in a 70's high school reunion.

Мислам дека против Реал ке играме со истиот состав како со Сити,само ка видиме кој од Нејмар,Педро или Санчез ке биде стартер(јас би сакал Санчез)

Ја би исто како вчера. Педро Меси Санчез

Абе ништо не пишувате, излегоа информации дека Тата ОФИЦИЈАЛНО си заминува на лето. Па сега на прес-конференција тврдат дека не е 100% сигурно. Па сега имало дел во договорот, кој му дозволувал да си замине, ако сака..... Па не се знае, па ќе станувал селектор на Аргентина.
Јебем ти и управа и медиуми. Ова бетер од нас и Украина се, шо ќе им кажат управата, тоа пишуваат Спорт, Мундо Депортиво и останатите полтрони.. Сега Тата е крив за се, а управата се светци.

Бетер од Македонска репрезентација станавме со сменава на тренериве...

Ја би исто како вчера. Педро Меси Санчез
Мислам дека Иниеста ќе игра лево исто како со Сити, а Педро десно. Позади нив ќе бидат Цеск и Чави. Тоа ни е најдобриот тим моментално.

neznam zasto no se nekako mi se cini deka real ke ne napolne do daska :D daj boze da gresam :D

Не ми е страв од играта на Реал ама баш ич, страв ми е од прекини. Ди Марија ќе се изгуби у недела, кај може да издржи он у средина со Чави, Иниеста, Бускетс, Меси... :D
Иначе сакам да почнеме со Нејмар - Меси - Педро, а Фабрегас од клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom