Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено мислев ќе се тегнеме со Сити, ама може да се каже дека ја решивме во гости. Честитки! :)

Демикелис Лешоски фала. :icon_mrgr:

Има тимови кои играа оФчарски фудбал кој може да ја загрози играта на Барселона (во стилот на Д специјал(ка) Уан со Интер и Челзи). Сити тргна отворен фудбал, модерен и тука не им опали пошто нели нашиве се посилни во тој поглед :)

На Камп Ноу едно голче ќе заврши работа ептен лесно, макар што и вака мислам дека е сигурно, но ете, да не кобам и форсиран предвремено дека готово, одат понатаму.

заврши првото полувреме..........не се допушта никаккво опуштање на реваншот........

Фала, чао, пријатно.
Со уште еден чист поништен гол...

И еден чист пенал недосуден. Како и да е работата многу ни ја олесни црвениот картон па после рутинирано и до вториот гол на денеска одличниот Дани, патем овој последниот ме подсети на најдобрите негови денови. Честито нека ни е, и секако браво и за Тата

Супериорен настап, браво за Тата и за тимот. Ме потсетија на мечот со Реал во полуфинале што заврши 0-2

dobro e, igrata e malku podobrena
iako na momenti malku me nerviraat koga mnogu ja tupat igrata i sakaat so topka da vlezat vo gol

Доминација! А, додајте и дека ни поништија чист гол(непостоечки офсајд) и не ни досудија чист пенал(во прво полувреме).

Штоперски тандем из снова! :icon_lol:
1920434_711289528922566_612732552_n.jpg

Ако ме прашате искрено дали Барса доминира во Европа како што тоа беше изминатите години, ќе ви одговорам НЕ. Но ако ме прашате дали може да ја освои оваа година Лигата на Шампионите, ќе ви одговорам ДА!“ - изјави Арсен Венгер...

;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom