Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пике и Пујол
priest.gif

Одлично полувреме иако против очаен противник. Меси, Иниеста, Педро феноменални. Да го минеме без некои глупости и втото па да чекаме утре ќикс на кралевите

konecno po nekolku natprevari da se stabilizira barcelona i da zalice igrata kako sho treba
iako rayo i ne e bas golem protivnik

Добар натпревар иако против слаб противник, но ова беше потребно бидејќи во последно време имавме проблеми. Камп Ноу пак исполнет после 2-3 натпревари каде беше полупразен.
Меси влегува во ритам, исто така и Иниеста. Фабрегас добар, со тие вертикални пасови ептен е корисен ама против Сити ќе игра Чави кој веќе се плаши да ја пушти топката вертикално.
На Нејмар супер ќе му дојде голот за самодоверба, речиси сигурен сум дека нема да стартува против Сити. Ќе му требаат неколку натпревари за да и он влезе во ритам.

Против Манчестер Сити само одбраната да биде малце постабилна и на двомечот може да ги добиеме. Таму добро ќе биде да дадеме некој гол. Но сепак тие играат офанзивно и верувам ќе имаме повеќе шанси за гол отколку да речеме ако играме против Челзи.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 22:11 ---
ElatedComplexCheetah.gif

Последно уредено од модератор:
Конечно дојде и ЛШ..Според мене последните два натпревари се подобри играта кај тимот, некако како повеќе визија да имаат..Ме израдува и Ноу Камп кој беше пополнет. Се на се мислам дека формата е темпирана за да го дадат максимумот во овие натпревари.. Не го гледав натпреварот на Сити против Челзи, но минатата Моу ги уби на тактички план.. Мислам дека треба да се земат некои поуки од тој натпревар иако нашата и филозофијата на Челзи се сосема различни... Претпазливост е клучниот збор.. Мислам дека полека стануваме и убистевени од контри што особено ме радува..Меси полека влезе во форма, а очекувам експлозија од него на овој двомеч..Сега мора да се игра со полна пареа. Овие натпревари се од клучно значење за нас оваа сезона. Мотивацијата мора да биде на највисоко ниво! Нејмар не верувам дека ќе стартува, но второто полувреме гарант влегува во игра..Одбраната на Сити ќе има многу работа со него.. И минимален пораз од 2-1 не би ме вознемирило, иако верувам во победа можеби 0-1 или 0-2..На Кампот ако ги елиминираме нивните контри и ги сведеме на минимум прекините, немаат некои големи шанси..

Многу тивок е фан клубот на 1 ден пред многу важен натпревар.
Ако гледаме според формата треба средината и нападот да бидат исти од мечот со Рајо, ама веројатно Тата ќе тргне претпазливо и наместо Ческ ке игра Чави на средина.

Можно е Иниеста пак да игра лево крило. Така прочитав во можните состави за утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom