Конечно дојде и ЛШ..Според мене последните два натпревари се подобри играта кај тимот, некако како повеќе визија да имаат..Ме израдува и Ноу Камп кој беше пополнет. Се на се мислам дека формата е темпирана за да го дадат максимумот во овие натпревари.. Не го гледав натпреварот на Сити против Челзи, но минатата Моу ги уби на тактички план.. Мислам дека треба да се земат некои поуки од тој натпревар иако нашата и филозофијата на Челзи се сосема различни... Претпазливост е клучниот збор.. Мислам дека полека стануваме и убистевени од контри што особено ме радува..Меси полека влезе во форма, а очекувам експлозија од него на овој двомеч..Сега мора да се игра со полна пареа. Овие натпревари се од клучно значење за нас оваа сезона. Мотивацијата мора да биде на највисоко ниво! Нејмар не верувам дека ќе стартува, но второто полувреме гарант влегува во игра..Одбраната на Сити ќе има многу работа со него.. И минимален пораз од 2-1 не би ме вознемирило, иако верувам во победа можеби 0-1 или 0-2..На Кампот ако ги елиминираме нивните контри и ги сведеме на минимум прекините, немаат некои големи шанси..