Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Тата е трењериште! Како само успеа да ги разигра сите играчи,тоа е чудо.Почнаа хет-трикови да фрчат од сите страни.Прво нејмар против Селтик,па Педро против Гетафе,а сега и Санчез.Браво!
Очигледно беше дека на Санчез му фалеше самодоверба за да распука,што и самиот после утакмица му се заблагодари на Тата што успеал да му ја врати самодовербата.

П.С Чави во неговата кариера во Ла лига има промашено само два пенала и двата на ист датум 5 Јан. првиот во 2003 против Рекреативо Х. и вториот денеска :confused:

Честито победа, одлична игра, се навикнавме да растураме против слабите екипи без Нејмар и Меси :)

831969437.png

Никогаш го немам видено човеков толку среќен од доаѓање во Барса. Она што Тито не го можеше го направи Тата. Му врати самодоверба на Санчез.

Ова се кажува
After 18 Liga rounds, Alexis has scored 11 goals this season. Last season, he scored his 1st goal in the 23rd round.

Ајде прво среќни празници и се најдобро во новата година и да се радуваме на повеќе титули со Барса.. иначе за овој меч нема што посебно да се каже,односно дека бевме одлични во текот на целиот меч.. посебно ме израдува Санчез кој годинава игра како препороден и не е оној стариот Санчез што го гледавме минатата сезона.. исто така и Педро кој од меч во меч игра се подобро и подобро и кога ги нема Нејмар и Меси, тој најдобро ја искористува својата шанса.. сега ни следува меч со Гетафе во купот, каде најверојатно ќе добијат одмор повеќето првотимци за после тоа спремни да го дочекаме дуелот со Атлетико на Калдерон..
П.С. Најверојатно Меси ќе добие шанса барем едно полувреме во купот, и за мечот со Атлетико би требало да биде 100% спремен.

Срцето и душата ми се исполнија кога ја видов радоста и прославата на Тата после 3от гол на Санчез. Таква искрена радост, насмевка, блеска од среќа... па и со новата фризура.... Да бев жена, ќе се заљубев во човекот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom