Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна Нова момци, само позитивни работи во животов и повеќе титули годинава.

Најверојатно според напишаново имаме нов голман.

The deal between Borussia Mönchengladbach and Barcelona have been made regarding ter Stegen. A personal deal with the player is also done. Only official announcement left which the club is putting on hold as a gesture of respect towards Valdes. The announcement could be made as soon as Valdes announce his next club.

За Пинто се збори дека ако не му го продолжат договорот ќе биде тренер на голманите.

Среќна нова година на сите и се најдобро! Се разбира и нови титули за Барса :)

Мата ќе си оди од Челзи. Одличен млад играч, штета што сандро росел и такви како него ни го водат клубот.

Со добро почна годината, Меси и Валдес добиле дозвола од медицинскиот тим за да настапуваат

Со добро почна годината, Меси и Валдес добиле дозвола од медицинскиот тим за да настапуваат

Плус најверојатно го договориле Тер Штеген.

1533948_613815628654622_629613855_n.jpg

аман Тер Штеген договарање му удрија, две години преговааат. Најмногу што ме нервира кога се збори за трансфер две години унапред. Ко за Нејмар, договрен бил, не бил договорен...аман.

ајде Меси да се врати, фудбалов не ми е инетерсен без него. нешто ми фали... ми го нема...

колкку само фали пеп , крај на една ера и доминација на барса..

Се повеќе шпекулации за Давид Луиз. Росељ ајде искочи и ти еднаш паметен дај ги потребните 35 милки. Исто читав и за Мата. Презадоволен би бил со овие двајца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom