Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од резултатие и да сакаме не смееме да бидеме незадоволни, ама мислата е зошто и од каде Меси е во криза. Не сме навикнати да го гледаме ваков. Како да се изразам, ни недостигаат неговите мајстории. Се надеваме ќе почне пак да игра каков што го знаеме иако воопшто не е лесно толку години човек да игра на максимално високо ниво, не е робот.

Сосема се согласувам

Меси та Меси.........Меси не е Барселона,мене лично ме бендисва малце вака да е во втор план ова време од сезоната, одмилена и тактика и СЕ,секој натпревар исто па исто,вака и тактички е добро да биде малку од фокусот на влијанието,не се сомневам ако е здрав дека ќе решава натпревари напролет

Му љубомори на Нејмар. Срцуфче :love:

А да Бускетс и Алвес денеска за 0. Посебно Бускетс, не памтам кога последен пат оволку слаба утакмица изиграл.

Реално гледано на Меси, можеби и не му е баш некој предизвик да победи некоја екипа како Еспањол, Леванте..Мислам дека ако допрва гледаме нешто од Меси тоа ќе биде СП во Бразил и нормално крајот на сеозната...Тоа е најголемиот предизвик.

Ама топката на Нејмар, на двајца меѓу нозе:cuc::cuc::cuc:
Јас па мислев тоа само во бразилска лига поминува.

Ама топката на Нејмар, на двајца меѓу нозе:cuc::cuc::cuc:
Јас па мислев тоа само во бразилска лига поминува.

BYBKAaBCMAELVkK.jpg

Меси влече заебана повреда, а за 7-8 месеци треба да игра СП што му е најголем предизвик во кариерата (нешто што сам го изјави). Сигурно не очекувате да трчи ко коњ против Еспањол и Алмерија па да се повреди? Нему Златната Топка не му е врв како кај некои други што постојано плачат за истата. Има 4 такви. СП сака Меси, и затоа ќе се чува сезонава.

За натпреварот што да се каже...бледо ама 3 бода си се 3 бода. Инвалид човек да пуштевме место Алвес подобро ќе центрираше, да ти се мочам во ногата што ја има. Средината многу неточни пасови, среќа овие Еспањол се за никаде па не постигнаа гол. Валдес ми дава чувство на сигурност кога иде шанса за противникот, прв пат од кога брани за Барса...и сега ќе си оди од клубот. Го управија Алексис, не ми се верува човече. Пред овие натпревари би го продале за пола кило урда, сега од него зависиме. Нејмар стандард, креира шанси, дрибла, уште да шутне попрецизно како на Конфедерациите и нема кој да го стигне.

Кој му љубомори на Нејмар?
Се случило нешто на натпреварот? (не го гледав)

Не не, да не испадне дека ширам дезинформации. Само се зафркавав :D Мада, ништо чудно да биде малку љубоморен зошто цело внимание е свртено кон Нејмар. И топките кои порано ги добиваше Меси, сега половина одат кај Нејмар ако не и повеќе.

мене баш ме бендисва досега сезонава, не сме поќе 'one man team'... нејмар засега го нарушва то... не се чека се на меси... изминатите сезони него да не му одеше тешко дека ќе тепавме а посебно не на тешка утакмица.. е сега не е така.

Него единствени шшекулации што ме прават среќен е дека Педро си оди у Јануари, а така го советувал и Дел Боске ако сака да игра на СП пошо вака има многу минутажа. Информацијава е од кај Филе, ама немора да значи некад и он нешто погодува :ROFLMAO:
Ова не би била лоша идеа ама само ако се земе класична 9ка, пример Лева :D
Нејмар и Тељо на едната страна, Санчез и Меси по потреба на другата и 9ката и Меси у средина.

Шанса нема да си оди Педро во јануари. Секако тој е џокерот на Дел Босќе. Ако некој треба во репрезентацијата да го загуби местото затоа што не игра е Икер.

Сигурен сум дека на Меси му е најбитно светското ама неможе да се каже дека не се нервира затоа што не дал гол 3 натпревари (неговите стандарди се премногу високи).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom