Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И Сандро Росел вчера на прес го фалеше Куртоа,но ке напраавел се да го задржи Валдес :)
Според мене Куртоа е најдобар голман моментално,тука некаде е и Де Геа :love:

И Сандро Росел вчера на прес го фалеше Куртоа,но ке напраавел се да го задржи Валдес :)
Според мене Куртоа е најдобар голман моментално,тука некаде е и Де Геа :love:

Да не го заборави случајно Тер Штеген ????

Речиси сигурно е дека Реина ќе биде. Мислам и дека без пари ќе го земеме, веројатно ќе биде слободен агент следното лето.

п.с Спремен изгледа капитенот, секоја сезона само Ел Класико го игра ;)

img-public.php

Реал ни доаѓа со најсилен состав..се враќаат Бејл и Алонсо...Се надевам дека и ние ќе бидеме комплетни. Ќе биде нашиот прв сериозен тест сезонава, лани беше тесно..годинава очекувам нешто поцврст фудбал, повеќе тактичко надмудрување без многу голови

Реал ни доаѓа со најсилен состав..се враќаат Бејл и Алонсо...Се надевам дека и ние ќе бидеме комплетни. Ќе биде нашиот прв сериозен тест сезонава, лани беше тесно..годинава очекувам нешто поцврст фудбал, повеќе тактичко надмудрување без многу голови

Алонсо нема шанси да изигра 90 минути, а ни Бејл не ми е за верување дека може да издржи цела утакмица.

Тактичко надмудрување може да има само ако на Анчелоти му текне да примени некоја тактика зошто до сега слабо нешто. Во секој случај треба претпазливо да се игра и да не им се дозволи како лани да не фаќаат на контри.

Сега ако не ги добиеме мислам дека нема кога. Едни убави 3-0. Со некоја минута за Пујол на теренот и се гледаме догодина со замената за Анчелоти.

Не сонувајте дека лесно ќе ги добиеме Реал.
Освен двомечот со Атлетико, не изигравме некоја посериозна утакмица сезонава. А, сите знаеме како заврши тој двомеч.
Реал, од друга страна, колку и да се вон форма, имаат индивидуалци кои сами можат да решат утакмица(Кристијано, Иско, Модрич). И сеуште се очекува Бејл да светне во најдобро светло, не би сакал тоа да се случува на Ел Класико.

Моментално Атлетико е појак од Реал, тактички совршено играат.

Класико е класико, без разлика кој од тимовите со каков состав ќе излезе. Доколку успееме да ја задржиме предноста од 5 поени од пред мечот ќе биде добро.

Алба во аут до 2 месеци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom