Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро сите го критикувате Пике вечерва. Нормално, тоа и јас постојано го правам, ама вечерва, до моментот кога го примивме голот Пике беше ОДЛИЧЕН.

Една одличност...недај боже со малку поофанзивни и потехнички подковани екипи.Нема човекот воопшто агресивност(си врват покрај него како низ стуб).Башка,голот кој падна не знам дали виде како извиси? Па до толку идиот да си да не ти клика да се заградиш...не знам.Како што реков,Пике ќе не кошта во битни натпревари али ќе им кликне на управата касно.

Колку страшен може да стане Алексис ни самиот не е свесен само што треба Тата да го седне малце на страна заедно со еден психолог. Дечкото нема самодоверба, никако да шутне во гол. Баш коа чекав прееска да распали му подаде на Алвес кој се најде во офсајд
--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:36 ---
810922042.gif
не сака кај мајката:D
--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:38 ---
Neymar: "My goal? The ball went in crying... (laughs) Assist in 5 last games? I love to give assists." #fcblive

Да се собереме сите од фан клубов и да напишеме писмо до Барса. Мора Санчез да добие поголем број на шорцеви. :icon_mrgr:

Да се собереме сите од фан клубов и да напишеме писмо до Барса. Мора Санчез да добие поголем број на шорцеви. :icon_mrgr:

Може ради шорцот не може да шутира како што треба и не дава голови. Има логика. :D

Маскерано во аут една недела.

Добро е, ќе го пропушти мечот против Алмерија и можеби против Селтик. Ете шанса за Бартра.

Која патетика од клуб се Милан , има буквално да ги ликвидираме во групата. Нека се борат со Ајакс за 2ро место , а прашање е дали ќе успеат.

колку е кејфски вака кога ги чекаш реал за пари
ја обожавам комбинацијата да ставам пари на клубови кои не ги сакам - секако добивам :)

у случајов:
или пари
или (минимум) 4 бода предност

Не гледајте ни игра ни ништо. Сезонава, поочигледно од било кога досега, ќе си имаме работа со случки кои не се дел од играта, а влијаат на позициите на тимовите на табелата.
Да ти се одмили и фудбал и се, посебно кога ќе прочитам Барса=читери.
;)

Eве ме и мене по подолго ....

Дел од натпреварите ги следев, дел не ... Од до сега прикажаното, задоволен сум од начинот на кој Тата го води тимот, од директноста во нападот и од пресингот .... Изгледа дека Тата е оној кој и ни требаше .... Најбитно е што човекот си има свое ЈАС, и неговиот збор е последен ....

Одбраната си е стара песна посебно WakaWaka ... Масче е 5 класи подобар од него моментално, а не сум многу оптимист и со враќањето на капитенот... Нема играно фудбал Бог знае од кога а и годините си го прават своето .... Едноставно мора да се појачаме зимскиот преоден рок ( ама да не биде како овој ) на таа позиција, ако сакаме нешто во Европа ....

Шпекулациите за Зунига растат. Сега прочитав дека во новиот договор со Наполи ќе има клаузула од 15 милиони евра, само за Барса.
Дали ова значи дека ќе се откажат од Монтоја и нема да му го продолжат договорот, или пак ќе ќарат нешто од Дани!

Пс:

2CtJNf.gif

Пфф, кој е тој Марсело?! :icon_mrgr: Меси уште како тинејџер му го направи ова на Роберто Карлос.
Еве ја причината поради која Р.Карлос ја напушти Шпанија :
:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom