Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Цеск ме разочара, значи сеуште требало да реши дали ќе остане. (n)

Ѕверско сликче :)
557908_10151790089575469_120658437_n.jpg

Адриано машина, најмногу ми е криво за него шо има мала минутажа.
Алвес ми е некако сомнителен, не изгледа многу детерминиран да се врати во форма кондиционо.

i bojan da igrase vo brazilska liga ke bese neymar..
premnogu e slaba ligava izgeda deckovo ke ja gree klupata cela sezona

Sancez do sega na prijatelskive ni e najjak igrac,izgleda se spremil dobro psihicki i moze da donese brzi i dobri odluki koga igra so topkata.Toa mnogu mi se dopaga...Pedro stotaka izigra odlicno...
Kamo Dongu da bese malce povisok,ke ni bese odlicen centarfor za mnogu godini....
Nejmar ok bese za prviot nastap,edna asistencija imase,a sekako drugo ke bide koga ke igra od 1va minuta i so site drugi prvotimci....

Туку само јас мислам дека вечер Сантос ќе го земе купов? Во име на добрите односи на клубот и поради Нејмар :)
Еве уште една причина зошто неам фатено у кладилница три века :)

Знам дека е пријателски меч и нема речиси никакво значење ама зошто Фабрегас така индиферентно делуваше после постигнувањето на головите ?

Знам дека е пријателски меч и нема речиси никакво значење ама зошто Фабрегас така индиферентно делуваше после постигнувањето на головите ?

Зш се мисли уште :ROFLMAO:

уделот на Нејмар во последниот натпревар да се навикни детето на атмосферата во клубот,тимот и трибините некое време па да го извади целосно својот потенцијал :cool:

Неколку вести:

На досегашните пријателски натпревари Барса ќе собере 9 милиони евра, 6милиони само од турнеата низ Азија.

Извори блиски до Фабре велат дека тој не сака да си оди од Барса, но сака да и стави до знаење на Барса дека не е среќен. ( И овој дебил бара гарантирано место :tapp:)

Росељ: Меси е премногу мотивиран, докторите велат дека никогаш од одмор не се вратил толку фит.

Давид Луиз е спремен да ја плати разликата од договорот и да се пресели во Барса.

Нејмар е анемичен, ќе биде под посебен третман и нема да тренира многу. Не се знае дали ќе заигра на турнеата во Азија.

Неколку вести:

Извори блиски до Фабре велат дека тој не сака да си оди од Барса, но сака да и стави до знаење на Барса дека не е среќен. ( И овој дебил бара гарантирано место :tapp:)

Нејмар е анемичен, ќе биде под посебен третман и нема да тренира многу. Не се знае дали ќе заигра на турнеата во Азија.

Не мислам дека Фабрегас бара загарантирано прво место отколку што сака дефинирана улога кога е на терен.

Лани играше многу ама играше на 3 различни позиции. Сака да го сместат некаде во тимот. Тито не успеа во тоа. А, со оглед на тоа дека Чави не изиграл утакмица на врвно ниво од лани ова време и не ми е јасно зошто е проблем ако Цеск бара првотимски статус. Моментално игра подобро од Чави.

За Нејмар не знам што да кажам. Прво крајниците, сега и анемичен испадна. Ко да немаат доктори во Сантос и репрезентацијата на Бразил.

Изгледа после многу години (последен беше мислам Чигрински) има реални шанси да купиме дефанзивец

After Chelsea's David Luiz informed Barcelona he's willing to take a pay cut, Barcelona will soon make another attempt to sign him.

Не ни треба играч како Луиз, кога веќе го имаме Пике. Треба некој што ќе го покрива Пике назад, а Луиз сигурно не е таков играч.

Од друга страна мене ми е еден од омилените и баш одамна посакувам да го видам во дресот на Барца. Секако ќе имаме и кој да погодува од 30-40м слободен:icon_mrgr:

Even if Barcelona sign a defender this week, it's not expected he'll join the team in Asia. Agger main option, D.Luiz not ruled out. [sport]

Мене повеќе ми се допаѓа Агер. Како што кажа Инвадер, Луиз е ист тип на играч како и Пике, а и е авантурист на теренот. Знае да се заборави напред!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom