Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Радио Марка викаат дека стигнала многу голема понуда за Педро. Доволно голема за да не биде одбиена од прва. Можно е да е од ПСЖ или Монако!

И за крај еве ви едно клипче од Нејмар. Малку се преценува и прави лоши проценки за тоа колку простор има ама да му закачиш таков гол на Ноер значи нешто.

Искрено некако не ми се верува дека ќе продадат Педро, не знам зошто... Најверојатно пошто се навикнав на него... Или па ако го продадат сигурно ќе стават некоја опција да може да си го вратат... Ама кога ќе видиме Педро не е повеќе тој Педро што беше од времето на Гвардиола, има направено многу за Барса да, иако е млад уште ама со доаѓањево на Нејмар, и со падот во неговата форма мислам дека добра понуда не би требало да се одбие...

За Нејмар некако уште ми е многу чудно, онака на него се имам навикнато само како на играч што игра во Бразил, чудно ми е да го замислам во Барса, ама мислам дека ќе се покаже навистина многу добро и дека уште од 1 вата сезона ќе ги врати парите што ги дале Барса за него.. Иначе многу е јак голот, онака без многу залет, од надвор од шеснаесетник и тоа не на било кого туку на Ноер... Одвај чекам да го видам во дресот на Барса... :)

Најтазе слика од Пујол да му ја ѕирнам брадата? :D

Најтазе слика од Пујол да му ја ѕирнам брадата? :D

Од пресот на Валдес
984190_595338063820864_1579163802_n.jpg

П.С Абе од каде пари алоо :)
Besides Neymar, Barcelona plan to sign a centre back, a forward (to replace Villa), and one or two goalkeepers this summer. [sport]

Баш е боље според мене со брадица, посериозен е :D Иначе фала за сликата. :)

Одамна сме немале играч шо знајт да дајт гол надвор од 16 м.. се надевам Нејмар ке се пока=ит

Санчез се лупнал ко се врајчал дома вечерта после Копа Каталонија.. без посериозни повреди за срејча.

Дортмунд е заинтересиран за Кристијан Тело кој имал клаузула од 10м ЕУР. Предности/слабости за овој играч? Не сум го гледал баш многу.

Дортмунд е заинтересиран за Кристијан Тело кој имал клаузула од 10м ЕУР. Предности/слабости за овој играч? Не сум го гледал баш многу.

Добар дриблинг, брз, интелект за проигрување/центаршут, добар финиш. Му треба само искуство, потенцијалот е огромен. Единствен од нашите крила што знаеше сам да створи шанса сезонава.

Ако го земете, ќе направите одлична работа. :) Со тренер како Клоп и во екипа како Дортмунд, може само да напредува и да стане едно од најдобрите леви крила. Голем талент е, без сомнеж.
Да не ти го опишуваме многу, ѕирни на youtube некои компилации од него.
Иако, јас лично не сакам Тељо да ја напушти Барса. Подобро(за Барселона) би било да го земете Деулофеу на позајмица.

Тељо + Делофеу на позајмица и 15 мил. и давајте го Ројс :D

Rami не сакал да го продолжи договорот со Валенсија..
САД ИЛ НИКАД!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom