Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^
Не ја сваќам последнава..?

images

^
Не ја сваќам последнава..?
Сака да каже дека без разлика колку голови имаат дадено, секогаш прославуваат како да е прв гол. Го потенцира она групно славење, кога доаѓаат и се прегрнуваат сите.
images

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Татко му на Нејмар убаво ги спушти Сантос на земја. Се испозанесоа дека ќе извадат 30-40 милиони за една година од договорот.

Пробуваат да организираат аукција за Нејмар и покрај тоа што Нејмар е решен да потпише за Барса. На крај ќе останат и со помалку од тие 22 милиони што ги бараат моментално.

Доколку е вистина ова со планот на Тито,тогаш цела управа со си Тито на чело можат да се обесат на сред Камп Ноу.Мора да се донесе барем еден квалитетен дефанзивец,и уште еден за малку пари,одбраната е за никаде доколку не се најде соодветно решение уште од сега можеме да се збогуваме со титулата во ЛШ.Адријано попрво би го играл напаѓач него ли централен дефанзивец,што дрога му ставаат во лековите на Тито

Епа, ај нека е честито Нејмар.

Цената е 23 милиони +7 милиони ако Барса освои ЛШ во следните 3 години.

Интересна статистика: Ромарио потпишал за Барса 1993, Роналдињо 2003, Нејмар 2013...

Епа, ај нека е честито Нејмар.

Цената е 23 милиони +7 милиони ако Барса освои ЛШ во следните 3 години.

Интересна статистика: Ромарио потпишал за Барса 1993, Роналдињо 2003, Нејмар 2013...

И две пријателски натпревари, еден во Бразил еден во Барселона.

Значи на секои десет години ни доаѓа еден бразилец кој додава магија во играта!

Ај нека ми најде некој шо имаше тука некаде линк дека Нејмар во последните 2 години има земено најмногу пари у свет повеќе од Роналдо и од Меси, ве молам! :)

Таман ќе ја земе 11, кога ќе си замине Тиаго :)

Колку ќе го пцуеме ако ја прифати понудата на Реал :pos:

Ако ја прифати таа на Реал тогаш ќе го носам на аватар недела дена :LOL:

Navodno,nemalo ponuda od RM,tuku 2 ponudi bile samo od Barca,odnosno 2 razlicni dogovori.Ednata so poveke plata a pomalku bonusi a drugata obratno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom